Ridå upp: Where's The Music? på eventim.se

Välkommen till artistsidan för Where's The Music? på eventim.se. Profil för Where's The Music? utökas kontinuerligt: Här hittar du redan nu eller inom en snar framtid rapporter från fans, nyheter, nedladdningar, bilder och biografier.
Where’s The Music? 2018

Where’s The Music? 2018

2018-02-09

100 artister | 10 scener | Norrköping 9-10 februari
Mer om detta evenemang

BiljetTips - Bevaka dina favoriter!

Bevaka dina favoriter - Få besked via e-post om biljettsläpp till evenemang med dina utvalda artister!

 •  
  Where's The Music?
    4.4 stjärnor, från 14 Recensioner
 • Norrköping - Flygen, värmekyrkan, Arbis, mm

  2016-02-13

  Wheres the music från Loviza, 2016-02-26
  Wheres the music har kommit att bli min favorithöjdpunkt på året. I mysfaktor slår det alla festivaler jag någonsin gått på. Med mäktiga shower och upp-pimpad innerstad gick jag och mina vänner och njöt av varenda sekund. Att en får komma så nära musiken gör upplevelsen tusen gånger bättre och när en dessutom krockar ihop med dina idoler mitt i ett publikhav: wow. Fem stjärnor för en toppenupplevelse!!
 • Norrköping - Norrköping

  2016-02-13

  Väldigt trevlig festival! från Simon Daveby, 2016-02-25
  Första gången på WTM, väldigt positivt överraskad! Många bra artister och band, populära som okända, trevliga lokaler, allt bra anordnat osv. Väldigt förmånligt pris, även bra med studentpris på tredagars! Ta hellre ett lite högre biljettpris och gratis garderober istället för att man ska behöva betala på varje ställe (av de som tog betalt) om man går från bar till bar rätt ofta. Synd att det inte var mer folk på spelningarna på flygeln, det blev lite tomt när det på vissa spelningar var mindre än halvfullt. Bra koncept överlag
 • Norrköping - Norrköping

  2016-02-11

  Suverän festival från Magnus, 2016-02-22
  Väldigt nöjd med årets WTM! De artister jag såg levererade ordentligt och med råge! Full pott blir det inte på grund av ett mindre utbud av artister än förra året, men nära femstjärnigt var det!

Fortsätt till andra evenemang