Profil

West Coast Riot

Ridå upp: West Coast Riot på eventim.se

Välkommen till artistsidan för West Coast Riot på eventim.se. Profil för West Coast Riot utökas kontinuerligt: Här hittar du redan nu eller inom en snar framtid rapporter från fans, nyheter, nedladdningar, bilder och biografier.

BiljetTips - Bevaka dina favoriter!

Bevaka dina favoriter - Få besked via e-post om biljettsläpp till evenemang med dina utvalda artister!

Om artisten

Biografi

West Coast Riot är en svensk punk- och hardcorefestival som arrangerades första gången 26 juni 2008 på Frihamnen i Göteborg. Andra året arrangerades festiavelen den 25 juni 2009, och precis som 2008 hölls festivalen till dagen innan hårdrocksfestivalen Metaltown som använder samma plats. 2010 arrangerades festivalen för tredje året men på ett något...
Läs mer

 •  
  West Coast Riot
    3.6 stjärnor, från 47 Recensioner
 • Göteborg - Röda Sten

  2012-07-26

  Bra bands, shit område från Linn Andersen, 2012-09-24
  Området var alldeles för liten och det var inte möjligt att sitta någonstans att slappna av, äta eller dricka. Det kommer snabbt bli en mycket lång dag, om du inte kan sitta ner någonstans. Om du var i öl tältet, det var alltför trångt och du var tvungen att trycka folk att komma någonstans och det var aldrig någonstans att sitta ner. Detta resulterar i att folk köper öl, häller ner det i två sekunder och lämnar igen, vid at trycka sig ut. Jämfört med de första åren, där man kunde gå in och njuta av en öl och musik på en av de många bänkarna, så är det inte bra nog. Själva området var som jag sa, alldeles för liten. Om du var i mitten, enda ställan där det fanns lite plats, kunde man höra 2 konserter samtidigt, vilket gör det frustrerande och irriterande. Det är inte bra när folk lämnar området att slappna av. Det kunde ha gjorts så mycket bättre, särskilt eftersom det fanns ett helt område intill det, under bron, som inte ens användes. Det verkade verkligen dåligt och dåligt planerade - Ni bör göra mycket bättre!
 • göteborg - röda sten

  2012-07-26

  Grrrrrymt! från andrea, 2012-08-07
  PLUS för skitbra spelningar och Rancid var ju såklart bäst! MINUS för trångt öltält och att ölen tog slut!!! Det var för lite mat att välja på om man nu måste klaga men allt väger ju upp på plus i slutändan ;)
 • göteborg - röda hamn (?)

  2012-07-26

  trångt, litet men jäkligt bra musik från lill-korven, 2012-08-07
  barområdet var alldeles för litet. bajamajan där inne blev full och folk stod och pissa lite här o vad eftersom det var insläpp/utsläpp emellan spelningarna! Hade gärna sett fler försäljare. Ett jätteplus för att det fanns bra med veg.alternativ gällande mat. Musiken och ljudet var klart godkänt. Läget var toppen men möjlighet att åka kommunalt.

Fortsätt till andra evenemang