Weeping Willows - Christmas Time Has Come - Göteborg - Biljetter

I slutet av november är det dags för ett kärt återseende av Weeping Willows då de beger dig ut på julturné igen. J...

Ytterligare information ...

 • Var och när?

 • För mig och andra

 • Eventim Community

Välj biljetter:

Boka biljetter
EvenemangOrterDatum
Weeping Willows - Christmas Time Has ComeGÖTEBORG
Lorensbergsteatern
må, 2017-12-11
19:30
 
Slutsålda
Information
Till evenemangsöversikt1 - 1 från 1

Information

I slutet av november är det dags för ett kärt återseende av Weeping Willows då de beger dig ut på julturné igen. Just nu befinner sig bandet i studion där de spelar in några nya jullåtar. - Förra året pausade vi från våra omåttligt populära julturnéer. Sist vi var ute på julturné var det slutsålt. I år känner vi att vi har spelat ovanligt lite så det är på tiden att vi reser land och rike runt igen. Det blir en blandning av låtar från alla våra skivor men givetvis tonvikt vid "Christmas Time Has Come", och kanske lite nya jullåtar..., hälsar Weeping Willows. Historien om Weeping Willows börjar redan 1994 då bandet bildades, men den första officiella singeln med namnet ”Broken Promise Land” kom först sommaren 1997. Några månader senare släpptes debutalbumet med samma namn, som blev en svensk popklassiker och har släppts i flera olika versioner och utgåvor sedan dess. I våras firades 20-jubileet med tre jubileumskonserter i Ericsson Globe tillsammans med Gävle Symfoniorkester under ledning av Christoffer Nobin. Under sommaren har bandet spelat på väl utvalda platser i Sverige.

Längd: 1,5 tim (ingen paus) Åldersgräns: 13 år
 •  
  Weeping Willows
    5 stjärnor, från 3 Recensioner
 • Jönköping - Spira

  2014-12-20

  Vackert!!! från Maria LS, 2014-12-20
  Vilken vacker och magisk konsert - fantastisk sång, närvarande och skickliga musiker! Julskivan i all ära men live är bäst! Hoppas någon kan berätta för dem hur bra de var, allihop!
 • Stockholm - Cirkus

  2014-06-07

  Mannen med rösten - Magnus Carlson från Inga-Britt Gustafsson, 2014-06-10
  Magnus Carlson har en otrolig röst! Han känner av sin publik, småpratar med värme och humor. Texterna och melodierna är känslosamma och vackra. Magnus Carlson är värd att få kliva fram ytterligare. Han för sig med små och enkla gester och poser, är helt naturlig i sitt sätt att vara. Bandet verkar bra synkat och har fin kontakt med varandra under spelningen.
 • Mariestad - Kg5

  2011-11-26

  Över mina förväntningar från T.v, 2011-11-28
  Hade verkligen inga stora förväntningar på denna spelning, men efteråt så var det en av mina bättre konserter jag varit på i år. Trots svikande publik körde bandet på som om det var fullsatt, fantastisk röst och allmänt trevlig stämning. Hoppas de tar sitt förnuft tillfånga och gör en ny skiva.

Om artisten

Biografi

Weeping Willows är en svensk popgrupp. Bandet var från början Stefan Sundströms kompband Apache. Efter att ha sett ett coverband med sångaren Magnus Carlson och Thomas Sundgren (som främst bestod av bartenders och servitörer från restaurang Kvarnen på Södermalm i Stockholm) slog sig banden ihop. Weeping Willows bildades 1995 som ett coverband som f...
Läs mer

Fortsätt till andra evenemang