Vanligt folk - Skövde - Biljetter

Biljetter till Vanligt folk, 2017 Skövde Vanligt folk REVY MED HJÄRTA OCH SVÄRTA En vansinnigt klok revy! En revy med det mänskliga som drivkraft, det poetiska och filosofiska som vind i segle...

Ytterligare information ...

  • Var och när?

  • För mig och andra

  • Eventim Community

Prisöversikt

Boka biljetter
EvenemangOrterDatum
Vanligt folkSKÖVDE
Stadsteatern, Skövde Kulturhus
ti, 2017-12-05
19:00
 
Från SEK 310,00
Print@Home biljetter finns  Biljetter
Till evenemangsöversikt1 - 1 från 1

Information

Biljetter till Vanligt folk, 2017 Skövde
Vanligt folk
REVY MED HJÄRTA OCH SVÄRTA

En vansinnigt klok revy! En revy med det mänskliga som drivkraft, det poetiska och filosofiska som vind i seglen gör vi ett harsprång in i det vanvettiga, i ett halsstarrigt tidevarv. Så beskriver Teater Bauer själva sin hyllade revy där de säger sig vilja ställa människan i centrum av det samhälle som tappat tron på sin kollektiva kraft till gemenskap och sammanhållning. De vill ge henne människovärdet tillbaka. Med sina erfarenheter av såväl den klassiska revyn som den politiska, bjuder de på ett språk som förenar det vardagliga med det absurda.

Det verkar onekligen som de lyckats med detta! I Göteborgs-Posten uttryckte man det på detta sätt: ”Vanligt folk är en välkalibrerad samtidstermometer: Håkan Johnssons manus bygger på igenkänning och driver med tankesmedjor och överklassfamiljer, med ett samhälle där allt är till salu och där man redan i förskolan ska lära ut entreprenörskap.”

Vanligt folk är en revy för dig som gillar när allt inte är fogligt och slätstruket. Och för den som gillar produktioner med massor av sång och musik och som gärna har hjärtans roligt åt och med allt det som framförs.

Regi: Erik Ståhlberg
Manus, text och musik: Håkan Johansson
Koreografi: Peter Svenzon
Musiker: Per Johansson, Viktor Lundin, Ossian Ward, Niklas Robertsson
I rollerna: Jill Ung, Lars Magnus Larsson, Viktoria Folkesson, Josephine Bauer, Erik Stsåhlberg, Anneli Abrahamsson, Kim Lantz

Stadsteatern, Skövde Kulturhus.
Tisdag 5 dec kl 19.00.
Speltid: ca 2 tim 20 min inkl paus.

Fortsätt till andra evenemang