Tillsammans - 183 år på scen - Eskilstuna - Biljetter

Presentation Lill-Babs – Anne-Louise Hansson – Siw Malmqvist 183 år tillsammans! Barbro ”Lill-Babs” Svensson, Siw Malmqvist, Anne-Louise Hansson tre giganter inom svensk showbiz...

Ytterligare information ...

  • Var och när?

  • För mig och andra

  • Eventim Community

Prisöversikt

Boka biljetter
EvenemangOrterDatum
Tillsammans - 183 år på scenESKILSTUNA
Konserthallen Eskilstuna
lö, 2017-11-18
18:00
 
Från SEK 475,00
Print@Home biljetter finns  Biljetter
Till evenemangsöversikt1 - 1 från 1

Information

Presentation

Lill-Babs – Anne-Louise Hansson – Siw Malmqvist

183 år tillsammans!

Barbro ”Lill-Babs” Svensson, Siw Malmqvist, Anne-Louise Hansson tre giganter inom svensk showbiz och med en erfarenhet inom artisteriet som få i vårt land besitter. Dessa tre legendarer har tillsammans underhållit det svenska folket i 183 år. En siffra som nästan känns overklig men som är sann.

Nu är det åter dags att bege sig ut på de svenska vägarna, med en turné som kommer besöka ca 15 svenska städer. Publiken kan förbereda sig på en magisk afton med anekdoter, humor och oförglömliga hits ackompanjerade av kapellmästare Benneth Fagerlund.

Kanske är det sista gången de står på scen tillsammans? Ta chansen och se dessa fantastiska damer som började sin yrkesresa i mitten av 50 talet och som i årtionden tillhört den svenska artisteliten. Var och en har de sjungit sig in i den svenska musikhistorien och folksjälen för all framtid.

Varmt välkomna till en kväll som sent ska glömmas!   

Fortsätt till andra evenemang