The Sounds - Stockholm - Biljetter

Se The Sounds enda klubbspelning i Stockholm! Räkna med en intensiv kväll kantad av grymma hits

Ytterligare information ...

 • Var och när?

 • För mig och andra

 • Eventim Community

Välj biljetter:

Boka biljetter

Åldersgräns: 18 år

EvenemangOrterDatum
The SoundsStockholm
Debaser Strand
fr, 2017-12-08
19:30
 
Ej bokningsbar
Information
Till evenemangsöversikt1 - 1 från 1

Information

FKP Scorpio presenterar:

”Hit Me”, ”Living In America”, ”Painted By Numbers”, ”No One Sleeps When I’m Awake” och ”Shake Shake Shake” för att nämna några - listan över The Sounds toppsinglar kan knäcka de flesta Greatest Hits-samlingar.
Förra året fick hitfamiljen tillökning av singeln ”Thrill”, som även finns med på The Sounds aktuella EP ”The Tales That We Tell”.

Genom att kombinera driven indierock med oemotståndliga synthslingor samt fronta allting med en högenergisk sångerska hittade The Sounds sitt magiska recept i Helsingborg under 90-talets slutspurt.
Då de tre år senare albumdebuterade var succén ett faktum: Först Sverige, sen USA och resten av världen - alla ville ha en del av bandet. Sedan dess har soundet utvecklats och The Sounds har fått en djupare botten.

Men två omistliga faktum har aldrig förändrats:
1. The Sounds vet hur de skriver avväpnande låtar som blir omedelbara favoriter.
2. Live kör de över det mesta som någonsin gått ombord på en turnébuss.

Nu får vi på nytt chansen att svepas med utav ett av landets i särklass bästa liveband – The Sounds spelar i Stockholm i vinter!
 •  
  The Sounds
    4.5 stjärnor, från 13 Recensioner
 • Malmö - Kulturbolaget

  2012-02-01

  Underbart som alltid från Zandra, 2013-09-15
  Maja är ju en stjärna. Hon har en attityd som inte är av denna värld. Jag älskar henne! Hon är min idol! Har döpt min dotter efter henne! ;) Killarna i bandet går ju inte heller av för hackor. Gåshud får man när The sounds kliver in på scen! Jag bara älskar dom!
 • Malmö - Kulturbolaget

  2012-01-28

  Kalasbra spelning! från Oskar Ryberg, 2012-02-01
  The Sounds är alltid bra live och de var dom även denna gången. Härlig publik, medelålder var väl kanske 25 år. Ser gärna bandet flera gånger, och varför inte på KB?
 • Göteborg - Trädgår´n

  2012-01-27

  Riktigt häftigt, otrolig show ! från Sanna Wikström, 2012-02-01
  Arenan kändes helt rätt. Jätte bra ljud och ljus. Pubilken var förväntansfull, förbanden var bra fick igång stämningen. Men alla väntade verkligen bara på att The Sounds skulle entra scenen. När introt till It´s so easy går igång ökar trycket närmare scenen och alla spärrar upp ögenen. Bandet kliver ut och jublet börjar! Jätte bra blandning av nya och äldre låtar. Minnes värt var när de drog igång Seven days a week och hela publiken hoppar! Maja tänder en cigg och sjunger night after night med en otrolig känsla. Alla blir lite avundsjuka man hör snacket i publiken, de vill också röka inom hus. En av de sista låtarna, Livin´in America gör publiken galen. Nästan lika galen som sångerskan Maja, som hunnit med att sprutta ut öl över publiken samt jucka mot scenvakten nedanför. Lamporna släcks, några går men de flesta vet att de kommer komma tillbaks. Och ja, Rock´n roll spelas jag älskar det, under den alldra sista låten får sångerskan Maja en idé, hon vill dra upp en del av publiken på scenen och börjar dra. Vakterna ser lite halft panikslagna ut, de var nog inte med på det. Efter lite velande hjälpte de till och ca 15 lyckliga personer fick stå på scenen de sista minuterna med bandet och släppa loss! Sammanfattat var det en show med bra fart och bandet hade en otrolig energi. Det var en riktig show, underhållande !

Om artisten

Biografi

The Sounds är en svensk rockgrupp som bildades 1998 i Helsingborg, Skåne. Deras debutalbum Living in America (2002) kom att bli en stor succé med singlar som "Hit Me!", "Living in America" och "Seven Days a Week". Bandet är kända för kombinera punk-influerad indierock med instrument som synthesizers. Andra albumet Dying to Say This to You (2006) bl...
Läs mer

Fortsätt till andra evenemang