Stiftelsen

Stiftelsen - Biljetter hos eventim.se

Stiftelsen bildades 2011 av Robert Petterson (sångare i Takida) och hans barndomsvän Micke Eriksson, tillsammans med Arne Johansson och Martin Källström. Debutsingeln Vart Jag Än Går (2012) blev en gigantisk succé på topplistorna och sålde 7xplatina. I maj släpptes bandets nya singel En Annan Värld, och andra albumet, Dopet, släpps hösten 2013. Läs merBiljettalarm

Med Eventims biljettalarmsfunktion kan du bevaka artister och andra attraktioner; vi meddelar via e-post när vi har biljetter till evenemang som matchar dina intresseanmälningar.

Om artisten

Artistens biografi

Stiftelsen bildades 2011 av Robert Petterson (sångare i Takida) och hans barndomsvän Micke Eriksson, tillsammans med Arne Johansson och Martin Källström. Debutsingeln Vart Jag Än Går (2012) blev en gigantisk succé på topplistorna och sålde 7xplatina. I maj släpptes bandets nya singel En Annan Värld, och andra albumet, Dopet, släpps hösten 2013.
Läs mer

 •  
  Stiftelsen
    5 stjärnor, från 1 Fan report
 • Helsingborg - Sofiero Slott

  2013-08-01

  Magi, i dess renaste form. från Chrille, 2013-09-04
  Sensommarvärme, doften av grillat och salongsberusade människor av allsköns blandning på en blombetäckt äng i Sofiero. Ett minne, som för mig, kommer finnas livet ut. I mitt huvud håller jag ett par minnesvärda bilder, som jag kramar hårt om när jag nu, en månad senare, går och lägger mig i mitt eget lilla Gullbergs paradis. Så vem om inte nitaregatans egen Tommy Lee, kastratvrålet från Västra Frölunda, Håkan Hellström skulle sätta tonerna till detta minne? En midsommarnattsdröm jag länge haft; att se denna sprudlande göteborgare komma uthoppandes på scen, beklädd i en GAIS-halsduk och Carbide-tishan för att rocka loss i närmare nittio minuter! Magi, i dess renaste form! Från och med den konserten, har jag lovat mig själv att ALDRIG missa en enda sommarkonsert på hemmaplan med denna fantastiska Håkan! Vår egen Håkan. Tack. Fred ut.

Sök vidare