Profil

Stiftelsen

Ridå upp: Stiftelsen på eventim.se

Välkommen till artistsidan för Stiftelsen på eventim.se. Profil för Stiftelsen utökas kontinuerligt: Här hittar du redan nu eller inom en snar framtid rapporter från fans, nyheter, nedladdningar, bilder och biografier.

BiljetTips - Bevaka dina favoriter!

Bevaka dina favoriter - Få besked via e-post om biljettsläpp till evenemang med dina utvalda artister!

Om artisten

Biografi

Stiftelsen bildades 2011 av Robert Petterson (sångare i Takida) och hans barndomsvän Micke Eriksson, tillsammans med Arne Johansson och Martin Källström. Debutsingeln Vart Jag Än Går (2012) blev en gigantisk succé på topplistorna och sålde 7xplatina. I maj släpptes bandets nya singel En Annan Värld, och andra albumet, Dopet, släpps hösten 2013.
Läs mer

 •  
  Stiftelsen
    4.7 stjärnor, från 15 Recensioner
 • Malmö - Kulturbolaget

  2015-04-02

  Stiftelsenfan från Maria hansson, 2015-04-09
  Har ej sett dessa killar live innan men en helt oförglömlig kväll i trans med stiftelsens fans.����������
 • Malmö - KB

  2015-04-02

  Grym spelning från Linda Nissen, 2015-04-07
  Jag och min man var och såg på Stiftelsen i Malmö och vi stod längst fram och det var en häftig upplevelse. :) Bra ös hela tiden och Stiftelsen är en bra svensk grupp. Robban sjunger mycket bra. Hoppas jag och min man kan se på Stiftelsen snart igen. Det var en härlig kväll utan våra barn. Vi kommer se mer konserter som ni har.
 • Malmö - Kulturbolaget

  2015-04-02

  Stiftelsen levererar! från Roger Espersson, 2015-04-07
  Stiftelsen levererade verkligen. Fantastisk närvaro och bra ljud, det lät som på skiva med det tillägget att lokalen var packad med sjungande fans så det blev en härlig stämning!

Fortsätt till andra evenemang