Profil

Steel Panther

Steel Panther - Biljetter hos eventim.se

Biljettalarm

Med Eventims biljettalarmsfunktion kan du bevaka artister och andra attraktioner; vi meddelar via e-post när vi har biljetter till evenemang som matchar dina intresseanmälningar.

Om artisten

Artistens biografi

Steel Panther (tidigare Metal Skool) är ett glamrockband, baserat i Los Angeles. Bandet består av fyra medlemmar: "Michael Starr" (Ralph Saenz), "Satchel" (Russ Parrish), "Lexxi Foxxx" (Travis Haley), och "Stix Zadinia" (Darren Leader). Bandet har släppt 3 album: "Hole Patrol" (2003), "Feel The Steel" (2009) och "Balls Out" (2011). Steel Panther är...
Läs mer

 •  
  Steel Panther
    4.9 stjärnor, från 14 Fan reports
 • Göteborg - trädgårn

  2012-10-24

  Awesome spelning! från AngelvonC, 2012-11-06
  Steel panther var lika awesome som vanligt och gav en riktigt rolig show! Riktigt roligt hade man och trevlig kväll med en massa vänner. Så finns inget att klaga över och ni som inte sett Steel panther gör det,ni lär inte bli besvikna! Sett dom 2 gånger och hoppas på att man får se dom snart igen!
 • Göteborg - Trägårn

  2012-10-24

  Rockade röven av mig! från Mangelimange, 2012-11-06
  Lätt det mest underhållande band jag nånsin sett! Har aldrig skrattat så här mycket på en rockkonsert! Man bara måste älska dom!
 • Göteborg - Trädgårn

  2012-10-24

  *Suveränt * från Zarro, 2012-10-30
  Dom är grymma,roliga och bra musiker. Dom får verkligen med sig publiken på ett bra sätt genom prat och skämt och genom deras suveräna låtar där man verkligen ser att dom är bra musiker.Härligt med ett band som vågar skämta loss på allvar.

Sök vidare