Profil

Sonata Arctica - Biljetter hos eventim.se

Biljettalarm

Med Eventims biljettalarmsfunktion kan du bevaka artister och andra attraktioner; vi meddelar via e-post när vi har biljetter till evenemang som matchar dina intresseanmälningar.

Om artisten

Artistens biografi

Sonata Arctica är ett finländskt power metal-band från Kemi bildat 1996 med namnet Tricky Beans, vilket senare ändrades till Tricky Means. 1999 bytte bandet namn till Sonata Arctica. Bandet grundades av Tony Kakko, Jani Liimatainen, Marko Paasikoski, Tommy Portimo och Pentti Peura i staden Kemi år 1996. Från början hette bandet Tricky Beans och de ...
Läs mer

 •  
  Sonata Arctica
    4.7 stjärnor, från 12 Fan reports
 • Göteborg - Brewhouse

  2013-01-25

  Höjdar kväll! från Urban Larsson, 2013-01-30
  En härlig upplevelse av ett härligt band! Bra ljud i lokalen, dock kunde det varit lite längre.... Kommer gärna igen!
 • Göteborg - Brewhouce

  2013-01-25

  Sonata arctica från Pia Andersson, 2013-01-29
  Mycket bra ,bra låtar och en lyckad kväll. Man blir aldrig besviken på en Sonata arctica koncert . Skall man påpeka något negativt , så vart ljudet ibra men det var väldigt lågt ljud.
 • Göteborg - Brew House

  2013-01-25

  Sonata Arctica, en upplevelse som stannar i själen från Björn Bernfort, 2013-01-29
  Det var efter att inte ha sett favoritbandet på tre år som jag såg Sonata Arctica på Brew House i Göteborg. Konserten inleddes med ett bra och upptaggande förband. När sedan Sonata Arctica kom på scen var det som om himmel hade kommit till jorden. Det var bra ljud, bra låtval och riktigt bra drag från publiken då bandet mästerligt spelade sin underbara musik. Som vanligt bjuder de på häpnadsväckande solon och en sångröst som ingen annans. Brew House var verkligen det perfekta stället för konserten. Lagom stort och gav verkligen förutsättningarna för en riktig superkonsert!

Sök vidare