Profil

Skogsröjet

Skogsröjet - Biljetter hos eventim.se

Skogsröjet har funnits sedan 2006 och är en årligen återkommande festival. Deras motto är "Vårt mål är inte att bli störst men vi ska vara den trevligaste lilla festivalen med det bredaste utbudet". Läs merBiljettalarm

Med Eventims biljettalarmsfunktion kan du bevaka artister och andra attraktioner; vi meddelar via e-post när vi har biljetter till evenemang som matchar dina intresseanmälningar.

Om artisten

Artistens biografi

Skogsröjet har funnits sedan 2006 och är en årligen återkommande festival. Deras motto är "Vårt mål är inte att bli störst men vi ska vara den trevligaste lilla festivalen med det bredaste utbudet".
Läs mer

 •  
  Skogsröjet
    4.4 stjärnor, från 240 Fan reports
 • Rejmyre - gräsplätt

  2015-07-31

  bra liten och gohärlig festival från Michael, 2015-08-10
  tycker det var en skön festival!!! bra mat och dryckes tillgångar inte jätte köer till allt heller.!!! en stark 3:a med några plus efter.!!
 • Rejmyre - Rejmyre

  2015-07-31

  Blandade känslor från Kattis, 2015-08-10
  Himla bra organiserat bandmässigt med scenerna som avlöste varandra, skönt att slippa väntetid där. Däremot missade man bandtid då man fick stå lång tid i kö i baren OCH sen tvungen att dricka ur innan man fick gå och titta på banden igen.
 • Rejmyre - Skogsröjet

  2015-07-31

  Bra festival! från Jonathan, 2015-08-10
  Fjärde året i rad som jag besökte denna festival. Hade inte lika stort intresse för banden detta år, såg ett band och det var Skid Row. Dock så spenderade jag mycket tid på campingen och som vanligt träffade man bara på trevligt och vänligt folk. Har bara en sak att klaga på och det är att husman inte var på plats så mina köttbullar, potatismos, brunsås och lingonsylt fick jag klara mig utan och istället äta festivalmat(Pizza, nachos, brugare osv). Märktes på antalet toalettbesök som ökade mot tidigare år. Kom tillbaka husman!!!! Oavsett så ses vi nästa år igen!

Sök vidare