Profil

Skogsröjet

Skogsröjet - Biljetter hos eventim.se

Skogsröjet har funnits sedan 2006 och är en årligen återkommande festival. Deras motto är "Vårt mål är inte att bli störst men vi ska vara den trevligaste lilla festivalen med det bredaste utbudet". Läs merBiljettalarm

Med Eventims biljettalarmsfunktion kan du bevaka artister och andra attraktioner; vi meddelar via e-post när vi har biljetter till evenemang som matchar dina intresseanmälningar.

Om artisten

Artistens biografi

Skogsröjet har funnits sedan 2006 och är en årligen återkommande festival. Deras motto är "Vårt mål är inte att bli störst men vi ska vara den trevligaste lilla festivalen med det bredaste utbudet".
Läs mer

 •  
  Skogsröjet
    4.4 stjärnor, från 194 Fan reports
 • Rekmyre - Skogsröjet

  2014-08-01

  Tung gung i skogen från Jonas, 2014-09-25
  Hej! Jo Röjet är toppen....får man vara med och önska band måntro? Hör av er i så fall.... Mvh Jonas 4wheeldrive
 • Rejmyre - Skogen

  2014-08-01

  Skogsröjs festivalen kanon som alltid:) från Gerd och Håkan, 2014-08-27
  Det var en fantastiskt rock festival med mycket bra musik som framfördes av duktiga musiker, samt allt annat runt omkring som gör att denna festival är helt underbar mitt inne i skogen. Vill även tacka alla invånare i Rejmyre som är med och engagera sig så att vi rockare får uppleva denna fantastiska festival. Hoppas på ännu en festival till nästa år. Rock on!
 • Rejmyre - Skogsröjet

  2014-08-01

  Lika bra tre år i rad från Jonas Widen, 2014-08-23
  Alltid lika bra festival. Jag vann meet and great med Dregen d va skit kul. Tack Skogsröjet ni levererar alltid bra grupper o en bra festivat.

Sök vidare