Skogsröjet

Skogsröjet - Biljetter hos eventim.se

Skogsröjet har funnits sedan 2006 och är en årligen återkommande festival. Deras motto är "Vårt mål är inte att bli störst men vi ska vara den trevligaste lilla festivalen med det bredaste utbudet". Läs mer

Skogsröjet 2016

Skogsröjet 2016

2016-08-05

Skogsröjet - Östergötlands rockfestival är tillbaka för elfte året i rad. Rejmyre, 5 augusti 2016!
Mer om detta evenemang

Biljettalarm

Med Eventims biljettalarmsfunktion kan du bevaka artister och andra attraktioner; vi meddelar via e-post när vi har biljetter till evenemang som matchar dina intresseanmälningar.

Om artisten

Artistens biografi

Skogsröjet har funnits sedan 2006 och är en årligen återkommande festival. Deras motto är "Vårt mål är inte att bli störst men vi ska vara den trevligaste lilla festivalen med det bredaste utbudet".
Läs mer

 •  
  Skogsröjet
    4.4 stjärnor, från 269 Fan reports
 • Rejmyre - Skoksröjet

  2015-07-31

  Kanonfestival från PG-69, 2015-10-09
  Mycket trevlig och gemytlig festival! Nära mellan scener ingen trängsel man hinner se alla band om man vill inga programkrockar.
 • Rejmyre - Skogsröjet

  2015-07-31

  Underbart gemytlig festival från Cruehead, 2015-08-20
  Skogsröjet var en mysig och bra festival med fina bokningar. Doro fattades oss alla men det blev snabbt löst med Bullet som ersättare och som avslutade kungligt. Fin och prisvärd frukost i församlingshemmet serverades. Det var även nära till affär och centrum och det var kul att det fanns lite grejer att köpa och titta på inom festivalområdet. Bäst var helt klart U.D.O, Saxon och Bullet enligt mig. Nostalgin med Europe, Queensryche och Electricboys var härlig. Otroligt trevliga människor överallt. Tack Skogsröjet vi ses igen!
 • Rejmyre - Skogsröjet

  2015-07-31

  Som alltid kanon konserter och band från Gerd och Håkan, 2015-08-18
  Vi är mycket nöjda efter 4 år på Röjet:) Ser redan framemot nästa års Röj. Alltid superband som spelar, bra ljud och mysig plats. Finns en stor nackdel att man måste sitta inom inhängnat gallerstängsel för att få dricka vin eller öl till maten och då inte kan se någon av artisterna på de båda scenerna.Området är inne i skogen så vi förstår ej varför man inte skulle få sitta och äta och dricka vin eller öl där. På de flesta andra festivaler i Sverige är detta inget hinder. Vi vill även tacka alla som är med och arrangerar denna härliga rock festival. Helt underbara människor. Ses nästa år.

Sök vidare