Profil

Skogsröjet

Skogsröjet - Biljetter hos eventim.se

Skogsröjet har funnits sedan 2006 och är en årligen återkommande festival. Deras motto är "Vårt mål är inte att bli störst men vi ska vara den trevligaste lilla festivalen med det bredaste utbudet". Läs merBiljettalarm

Med Eventims biljettalarmsfunktion kan du bevaka artister och andra attraktioner; vi meddelar via e-post när vi har biljetter till evenemang som matchar dina intresseanmälningar.

Om artisten

Artistens biografi

Skogsröjet har funnits sedan 2006 och är en årligen återkommande festival. Deras motto är "Vårt mål är inte att bli störst men vi ska vara den trevligaste lilla festivalen med det bredaste utbudet".
Läs mer

 •  
  Skogsröjet
    4.4 stjärnor, från 187 Fan reports
 • Rejmyre - Skogsröjet

  2014-08-01

  Mycket glädje från Jonas Priest, 2014-08-12
  Skogsröjet är en produktion av ren och skär glädje: som smittar av sig på den smått familjära publiken och även de banden som får äran att spela där. Banden som spelar kommer upp på scenen med ett leende ! och lämnar den med ett ännu större :) Vänlig festivalpersonal som verkligen gör sitt yttersta att förmedla glädjen (och stoltheten) att det är rockfestival mitt ute i ingenstans ;)
 • Rejmyre - Skogsröjet

  2014-08-01

  Bra festival, men finns mer att förbättra från sdfdfghfeartsgdd, 2014-08-08
  Detta va första gången jag var på denna festival, men de fanns mycket som kunde förbättras. Vi kan börja med campingen. Gräset på campingen var verkligen de högsta jävla gräs jag någonsin har gått i. Gräset var upp till knäna och de sög verkligen att gå i det. Sen va de jävligt dåligt att de inte fanns någon matvagn eller något som säljer mat på campingen, de hade varit guld. Sen kunde bevakningen på campingen vara mycket bättre, t.ex, de va inte en enda person som stod och titta igenom väskorna när man gick in på campingen. Sen kunde vilken jävla idiot som helst utan camping pass komma in de två första nätterna. Sen var de inte många vakter på camping området överhuvud taget. Sen har vi festival området. Festival området var helt okej. Jag tyckte att man såg banden väldigt bra och de va inte något fel på scenerna. Men en sak som jag upptäckte som va riktigt dåligt, och de va att de inte fanns några handikapps platser. Jag såg nog 4 -5 personer som var rullstolsburna som var mitt i publik havet. Tycker de är så jävla dåligt att festival arrangörerna inte har tänkt ut någon plats där de kunde vara och titta på de banden som de tycker om. De har betalat för att se visa band, men kan knappt se dem för att de är en jävla massa personer som står i vägen för dem. Tycker att arrangörerna kunde tänka lite på dem också. De som var bra med festivalen var att den låg på en bra plats mitt ute i ingenstans, ett stort urval av käk och några tält med massa olika prylar. tack för mig......
 • Rejmyre - Rejmyre skola

  2014-08-01

  Lagomfestivalen! från A-C, 2014-08-08
  Det här är den mest lagom festivalen som jag besökt. Lagom mycket folk, lagom lång, lagom stor, avstånden är överkomliga på området. Personalen är otroligt trevliga och sliter verkligen häcken av sig för vår skull. Det är ju back to basic camping, men det vet man innan man kommer dit. Det är bra ordnat med duschar och tillräckligt med matställen för att bli mätt. Bra blandning på banden och mestadels trevliga människor. Att vädret var toppen gjorde inte saken sämre.

Sök vidare