Skogsröjet

Ridå upp: Skogsröjet på eventim.se

Välkommen till artistsidan för Skogsröjet på eventim.se. Profil för Skogsröjet utökas kontinuerligt: Här hittar du redan nu eller inom en snar framtid rapporter från fans, nyheter, nedladdningar, bilder och biografier.

BiljetTips - Bevaka dina favoriter!

Bevaka dina favoriter - Få besked via e-post om biljettsläpp till evenemang med dina utvalda artister!

Om artisten

Biografi

Skogsröjet har funnits sedan 2006 och är en årligen återkommande festival. Deras motto är "Vårt mål är inte att bli störst men vi ska vara den trevligaste lilla festivalen med det bredaste utbudet".
Läs mer

 •  
  Skogsröjet
    4.4 stjärnor, från 352 Recensioner
 • Rejmyre - Skogsröjet

  2016-08-05

  Gryyyymt!!! från Håkan Svensson, 2016-08-16
  Bästa röjjet ever! Bra band som gjorde väldigt bra framträdanden! Bra med SoberBar, bra med tatueringsstudio, bra med alternativ för käk!
 • Söderköping - Rejmyres scener

  2016-08-05

  Asbra som vanligt från Jonas, 2016-08-15
  Tackar för ännu en kalasbra festival i den lille byn :-) Tack all trevlig personal som fixade bra parkering för oss som rullar och byggde om ramper mellan fredagen till lördagen RESPECT. Kommer in med lite ideér på ramplösningar till nästa år enl önskemål. Airbourne satte dock pricken över iet och talade om var skåpet ska stå,,, Bästa festivalen...ses nästa år, gärna med Airbourne igen :-) Mvh Jonas 4wheeldrive
 • Rejmyre - skogsröjet rejmyre

  2016-08-05

  bästa festival från göran pettersson, 2016-08-12
  Går ej att beskriva ...det överträffar allt .. . musik ..folk vänner kanon!!!!! som sagt bra upplägg mysigt och as trevligt och inget jävla bråk nånstans man kan dyka ner var som helst alla välkomna mera hård rock!!!

Fortsätt till andra evenemang