Senaste nytt med Jesper Rönndahl - Umeå - Biljetter

Senaste nytt med Jesper Rönndahl - Umeå - Biljetter

Biljetter till Senaste nytt med Jesper Rönndahl, 2018 UmeåSenaste nytt med Jesper Rönndahl Sveriges roligaste infotainer är tillbaka våren 2017 med en visuell, tempofylld och härligt nördig show...

Ytterligare information ...

  • Var och när?

  • För mig och andra

  • Eventim Community

Prisöversikt

Boka biljetter
EvenemangOrterDatum
Senaste nytt med Jesper RönndahlUMEÅ
Vävenscenen
fr, 2018-02-02
19:30
 
Från SEK 315,00
Print@Home biljetter finns  Biljetter
Till evenemangsöversikt1 - 1 från 1

Information

Biljetter till Senaste nytt med Jesper Rönndahl, 2018 Umeå
Senaste nytt med Jesper Rönndahl Sveriges roligaste infotainer är tillbaka våren 2017 med en visuell, tempofylld och härligt nördig show om sånt du nog har missat på sistone.

En rapp genomgång av det allra senaste inom allt ifrån dinosaurier och rymden till idioti och glutenallergi - sånt som Jesper tycker är intressant, men som aldrig kommer med i de vanliga nyheterna.

– Sen vi lade ner Institutet har jag gått och nästan kokat över med skämt om sånt som folk i allmänhet inte orkar ta reda på, men det där tar jag gladeligen på mig, säger Jesper.

Om Jesper Rönndahl:
Med de kultförklarade programmen Telefonsupporten, Pang Prego, Hej Domstol! och Institutet har Jesper i snart femton år varit indie-kidsens gunstling, men det var när han vann På spåret två år i rad som han slog igenom på bred front, och hans förra turnéer Hej framtiden och Bildbevis har setts av miljoner svenskar live, på SVT eller på Youtube. Han har sommarpratat, vunnit Stora radiopriserna för både Årets folkbildare och Årets underhållning och utnämndes till Årets manliga komiker 2015.

Fortsätt till andra evenemang