Profil

Sabaton

Sabaton - Biljetter hos eventim.se

Sabaton är ett svenskt power metal-band från Falun, som bildades 1999. Bandets låtar är inspirerade av olika historiska slag i krig, främst från andra världskriget. Sabaton har turnerat med bland andra Edguy, Hammerfall och Lordi samt genomfört hundratals spelningar över större delen av Europa och även i USA.Efter att ha spelat in några demolåtar i Abyss studio blev Sabaton kontaktat av flera skivbolag. Bandet bestämde sig för att tacka ja till ett italienskt bolag (Underground Symphony) som sedermera lanserade bandets första album Fist for Fight som egentligen var en demo. Bandet hade ett outgivet album betitlat Metalizer, men på grund av konflikter som uppstod med det italienska skivbolaget om bland annat rättigheter så släpptes inte albumet förrän 2007. Låtförteckningen är dock i huvuds... Läs merBiljettalarm

Med Eventims biljettalarmsfunktion kan du bevaka artister och andra attraktioner; vi meddelar via e-post när vi har biljetter till evenemang som matchar dina intresseanmälningar.

Om artisten

Artistens biografi

Sabaton är ett svenskt power metal-band från Falun, som bildades 1999. Bandets låtar är inspirerade av olika historiska slag i krig, främst från andra världskriget. Sabaton har turnerat med bland andra Edguy, Hammerfall och Lordi samt genomfört hundratals spelningar över större delen av Europa och även i USA.Efter att ha spelat in några demolåtar i...
Läs mer

 •  
  Sabaton
    4.8 stjärnor, från 431 Fan reports
 • Stenungsund - Stenungsunds arena

  2014-07-31

  Sjukt bra spelning! från Anna, 2014-09-09
  Jag är ett diehard fan av Sabaton. Men jag tycker ven sjukligt mycket om Amaranth, så combon var ju fantastisk. Trots att det var en liten cen levererade Sabaton 110! Grymt tryck från alla på cenen, ljudet var bra, pyron var grym och energin var jätte hög! Man märker att både Sabatons medlemar och publiken var glada, nöjda och i extas efter spelningen! Det ända jag skulle kunna tänka som en förbätring skulle vara om aragörerna för spelningen även tog kontakt med Stenungsunds lokal trafik, då både tåg och buss förbimdelserna var stängda långt innan spelingeng var slut. anars jätte bra genomfört!
 • Uppsala - Vaksala torg

  2014-08-21

  Tabbe sänkte dunderkväll från Henrik, 2014-09-08
  Dåligt att börja före utsatt tid!!! Uselt! Bra band i övrigt, och riktigt bra spelningar. Synd att det ska sänkas av en sådan organisatorisk dundertabbe. F.ö. hade gärna D-A-D fått starta, och Amaranthe lirat som andraband. Hade inte blivit lika ledsen då.
 • Uppsala - Uppsala Vaksala Torg

  2014-08-21

  Sjuuukt bra spelning!!! från Gisela Karlsson, 2014-09-01
  Bästa jag gjort på länge! Och jag vet att min kille blev överlycklig! Vi ses på kryssningen för den kommer vi också på!

Sök vidare