Sabaton

Sabaton - Biljetter hos eventim.se

Sabaton är ett svenskt power metal-band från Falun, som bildades 1999. Bandets låtar är inspirerade av olika historiska slag i krig, främst från andra världskriget. Sabaton har turnerat med bland andra Edguy, Hammerfall och Lordi samt genomfört hundratals spelningar över större delen av Europa och även i USA.Efter att ha spelat in några demolåtar i Abyss studio blev Sabaton kontaktat av flera skivbolag. Bandet bestämde sig för att tacka ja till ett italienskt bolag (Underground Symphony) som sedermera lanserade bandets första album Fist for Fight som egentligen var en demo. Bandet hade ett outgivet album betitlat Metalizer, men på grund av konflikter som uppstod med det italienska skivbolaget om bland annat rättigheter så släpptes inte albumet förrän 2007. Låtförteckningen är dock i huvuds... Läs mer

Sabaton

Sabaton

2014-07-31 - 2014-08-23

Sveriges populäraste hårdrocksband Sabaton ger sig i juli och augusti 2014 ut på sin hittills största Sverigeturné!
Mer om detta evenemangBiljettalarm

Med Eventims biljettalarmsfunktion kan du bevaka artister och andra attraktioner; vi meddelar via e-post när vi har biljetter till evenemang som matchar dina intresseanmälningar.

Om artisten

Artistens biografi

Sabaton är ett svenskt power metal-band från Falun, som bildades 1999. Bandets låtar är inspirerade av olika historiska slag i krig, främst från andra världskriget. Sabaton har turnerat med bland andra Edguy, Hammerfall och Lordi samt genomfört hundratals spelningar över större delen av Europa och även i USA.Efter att ha spelat in några demolåtar i...
Läs mer

 •  
  Sabaton
    4.8 stjärnor, från 55 Fan reports
 • Eindhoven - Effenaar

  2013-12-12

  Vilken live-konsert! från Drottningenavsaba, 2013-12-16
  Hade tyvärr missat Sabatons spelningar, men i torsdags blev det äntligen av. Och ... vilken spelning de gjorde! Blev jätteimponerad av hur duktiga de var live. Dessutom ser man att de verkligen har roligt på scenen, och det smittar av sig. Är annars ingen metalfan, men Sabaton är undantaget! Ser fram emot deras nya platta också.
 • Munka-Ljungby - Ekebo

  2012-12-14

  Förvånansvärt bra! från Qirwix, 2013-06-25
  Efter Raubtier som förband hade jag aningen höga förväntningar på huvudbandet. Det tog relativt lång tid för dem att komma upp på scen och börja spela. När de väl kom upp på scen gav dem järnet och bjöd på en bra konsert. Senare under kvällen smälte mitt hjärta då sångaren gav sina solglasögon till en pojke sittande på sin faders axlar. Ljudmässigt, nästan som skivan och helt okej show.
 • Lund - Mejeriet

  2012-12-13

  Grym Konsert!! från Anton, 2012-12-18
  Fantastisk spelning, andra gången jag såg Sabaton på Mejeriet. Bra förband, najs ös rakt igenom och så klart Sabaton. Vad mer kan man begära? ;) Mitt enda minus är att det var ont om vatten, endast en gång kom det vatten till oss långt framme. De funkar, men de va lite jobbigt. I övrigt jättebra rakt igenom!

Sök vidare