Profil

Sabaton

Ridå upp: Sabaton på eventim.se

Välkommen till artistsidan för Sabaton på eventim.se. Profil för Sabaton utökas kontinuerligt: Här hittar du redan nu eller inom en snar framtid rapporter från fans, nyheter, nedladdningar, bilder och biografier.

BiljetTips - Bevaka dina favoriter!

Bevaka dina favoriter - Få besked via e-post om biljettsläpp till evenemang med dina utvalda artister!

Om artisten

Biografi

Sabaton är ett svenskt power metal-band från Falun, som bildades 1999. Bandets låtar är inspirerade av olika historiska slag i krig, främst från andra världskriget. Sabaton har turnerat med bland andra Edguy, Hammerfall och Lordi samt genomfört hundratals spelningar över större delen av Europa och även i USA.Efter att ha spelat in några demolåtar i...
Läs mer

 •  
  Sabaton
    4.8 stjärnor, från 432 Recensioner
 • Norrköping - Bråvalla Flygfält

  2015-06-27

  Sjukt bra konsert! från Jakob, 2015-06-29
  Den enda anledningen till varför jag åkte på Bråvalla i år, det var för att Sabaton skulle spela då! Jag stod längst fram och röjde med i låtarna. Sabaton spelade felfritt och publiken var helt fantastiskt!
 • Stenungsund - Stenungsunds arena

  2014-07-31

  Sjukt bra spelning! från Anna, 2014-09-09
  Jag är ett diehard fan av Sabaton. Men jag tycker ven sjukligt mycket om Amaranth, så combon var ju fantastisk. Trots att det var en liten cen levererade Sabaton 110! Grymt tryck från alla på cenen, ljudet var bra, pyron var grym och energin var jätte hög! Man märker att både Sabatons medlemar och publiken var glada, nöjda och i extas efter spelningen! Det ända jag skulle kunna tänka som en förbätring skulle vara om aragörerna för spelningen även tog kontakt med Stenungsunds lokal trafik, då både tåg och buss förbimdelserna var stängda långt innan spelingeng var slut. anars jätte bra genomfört!
 • Uppsala - Vaksala torg

  2014-08-21

  Tabbe sänkte dunderkväll från Henrik, 2014-09-08
  Dåligt att börja före utsatt tid!!! Uselt! Bra band i övrigt, och riktigt bra spelningar. Synd att det ska sänkas av en sådan organisatorisk dundertabbe. F.ö. hade gärna D-A-D fått starta, och Amaranthe lirat som andraband. Hade inte blivit lika ledsen då.

Fortsätt till andra evenemang