Profil

Ryska Statsbaletten

Ridå upp: Ryska Statsbaletten på eventim.se

Välkommen till artistsidan för Ryska Statsbaletten på eventim.se. Profil för Ryska Statsbaletten utökas kontinuerligt: Här hittar du redan nu eller inom en snar framtid rapporter från fans, nyheter, nedladdningar, bilder och biografier.

BiljetTips - Bevaka dina favoriter!

Bevaka dina favoriter - Få besked via e-post om biljettsläpp till evenemang med dina utvalda artister!

Om artisten

Biografi

Svansjön (ryska Лебединое Озеро, Lebedinoje ozero) är en balett i fyra akter med musik av Pjotr Tjajkovskij och koreografi av Julius Reisinger. Svansjön är baserad på ett libretto av Vladimir Begichev och sannolikt Vasilij Geltser; detta bygger i sin tur på en gammal germansk legend om prinsessan Odette som förvandlas till en vit svan av en ond tro...
Läs mer

 •  
  Ryska Statsbaletten
    4.4 stjärnor, från 14 Recensioner
 • Stockholm - Filadelfiakyrkan

  2013-03-30

  Svansjön från Lena Söderkvist, 2013-04-02
  Det blev en musik- och dans- och kostymfest som jag hade hoppats och väntat. Betalade för den dyraste biljetten och såg föreställningen bra. Tyvärr satt jag litet för nära ytterkanten, så jag fick ont i nacken. Detta bör man tänka på när man prissätter biljetterna. Lokalen är ljudmässigt optimal, men sittplatserna bör man göra något åt om upplevelsen skall bli total. Detta gör att jag inte kan ge fem stjärnor, även om föreställningen i sig var värd det.
 • Stockholm - Filadelfia kyrkan

  2013-03-30

  Ballet från Brigitte Covas Hjortblad, 2013-04-02
  Strålande föreställning, riktiga artister, konstnärer på högsta nivå..Tekniken var perfekt! Det var synd att de inte fick dansa på Operan..Filadelfia kyrkans salen var inte värdig av deras talang!
 • Stockholm - Filadelfiakyrkan

  2013-03-27

  Väldigt bra från Natalia, 2013-04-02
  Min dotter coh jag var glada och nöjda med showen. Den enda problem är att om man är kort blir inte så bra att titta framåt när en mellan lån person sitter mittemot oss.

Fortsätt till andra evenemang