nära Pernilla Andersson - Biljetter

nära Pernilla Andersson - Biljetter

Biljetter till nära Pernilla Andersson, 2017 Ystad nära-konsert där vi får möta Pernilla Andersson - en mycket populär och varm sångerska, producent, musiker, skådespelerska och låtskrivare. Hon...

Ytterligare information ...

Prisöversikt

Boka biljetter
EvenemangOrterDatum
nära Pernilla AnderssonYSTAD
Ystads Teater
fr, 2017-11-10
19:00
 
Från SEK 345,00
Print@Home biljetter finns  Biljetter
1 - 1 från 1

Information

Biljetter till nära Pernilla Andersson, 2017 Ystad
nära-konsert där vi får möta Pernilla Andersson - en mycket populär och varm sångerska, producent, musiker, skådespelerska och låtskrivare. Hon har gjort en fantastisk resa sedan första albumet ’My Journey’ kom ut 1999. Har nu gett ut nio soloalbum, deltagit flera gånger i Melodifestivalen och är flertalet grammisnominerad.

Hon tilldelades ”The Sir George Martin Award” 2013 för sina insatser som låtskrivare och producent. Hon gestaltade Ann-Louise Hansson i filmen ”Cornelis” och nu senast har hon gjort succé i en roll i den danska teaterpjäsen ”Come Together” på Uppsala Stadsteater. Hennes största succé har varit ”Johnny Cash & Nina P”. Därmed knyter vi tillbaka till Nina Persson, som var teaterns första artist i nära-serien.

Pernilla är mycket engagerad i samhällsfrågor som rör jämställdhet och rättvisa och fungerar som mentor för unga tjejer som vill ta sig fram i musikbranschen.

FÖRESTÄLLNINGENS LÄNGD: Ca 2 timmar inkl paus
Börja din teaterupplevelse mätt och belåten - eller förboka fika till pausen!
Teatercaféet 0411-57 77 50 eller teatercafe@ystad.se

Ystad Teaters hemsida
Artistens hemsida
Ystads Teaters Facebook
Artistens Facebook
 •  
  Pernilla Andersson
    4.5 stjärnor, från 10 Recensioner
 • Göteborg - Hagakyrkan

  2012-04-30

  Musikupplevelse på hög nivå! från Gry, 2012-05-23
  Pernilla Anderssons konsert i Hagakyrkan, Göteborg var helt underbar. Så fantastiskt duktiga musiker. En konsert jag kommer minnas, och som hamnar bland de allra bästa!
 • Malmö - Palladium Malmö

  2012-03-31

  Magisk spelning från Anci S, 2012-04-03
  Örongodis! Fantastisk spelning som alltid när det är Pernilla som står för noterna! Hennes texter berör. Dagen till ära var det earth hour så en mängd stearinljus prydde scenen, mycket stämningsfullt.
 • Göteborg - Hagakykan

  2012-03-30

  Gåshud! från Emelie Paulsson, 2012-04-03
  Trots att jag redan hade sett Tre och en flygel två gånger innan jag steg in i Hagakyrkan, blev jag ännu en gång förvånad över den fantastiska stämningen som infinner sig direkt när introt har börjat och Pernilla kommer in. Låtvalen är perfekta, mellansnacket personligt och närheten slående. Tre personer är allt som behövs för att få fram texterna på det bästa sättet, som ger en gåshud och tårar i ögonen. De som inte upptäckte Tre och en flygel har verkligen missat något. Tyvärr kan jag bara ge fem stjärnor, men de stjärnorna strålar precis lika mycket som Pernilla Andersson själv.

Om artisten

Biografi

Pernilla Andersson, fullständigt namn Pernilla Maria Theresa Andersson Dregen, född den 10 december 1974 i Stockholm (men uppväxt i Hässleholm och Kristianstad), är en svensk sångerska/låtskrivare. Hon har medverkat i Sommarkrysset 2007 samt hos Skavlan och Babben & Co 2009. Hon har gett ut sex soloalbum sedan 1999; Gör dig till hund (2008) är henn...
Läs mer

Fortsätt till andra evenemang