Profil

Olle Ljungström

Olle Ljungström - Biljetter hos eventim.seBiljettalarm

Med Eventims biljettalarmsfunktion kan du bevaka artister och andra attraktioner; vi meddelar via e-post när vi har biljetter till evenemang som matchar dina intresseanmälningar.

 •  
  Olle Ljungström
    3.6 stjärnor, från 5 Fan reports
 • Malmö - Palladium

  2013-04-21

  Höjdar konsert från Hille, 2013-04-24
  En fantastisk konsert full av energi. En sprallig Olle med glimten i ögat. Naturligare än så här blir det inte. Jag hade en del förväntningar och detta blev långt över dessa. Mycket bra spelning! och vilket band!! Allt var i samklang för denna kväll.
 • Malmö - Palladium

  2013-04-21

  Olle! från David Ehle, 2013-04-24
  Olle är fantastisk och härligt förvirrad. Bandet riktigt bra, räddar Olle, på ett fint sätt, emellanåt när han tappar bort sig i låtarna. Olles texter, närvaro och röst överspeglar svårigheterna. Jag hade kanske hoppats på några fler av hans lugna låtar, men Jag och min far var väl känslomässigt starkaste ögonblicket. Skönt mellansnack och härligt att han ändå kan driva med sig själv, även om frustrationen då och då gör sig påmind. Han skulle kunnat spela tre gånger så lång tid, så fantastiskt material har han. Saknade en hel del låtar, men det är väl ett tecken på att det handlar om en artist man verkligen uppskattar. sammanfattningsvis kan man väl säga att vi fick uppleva en underbar spelning med en underbar människa!
 • Malmö - Palladium

  2013-04-21

  I replokalen från Anders Johansson, 2013-04-28
  Det här var tredje gången jag såg Olle Ljungström, men det var säkert mer än tio år sedan sist och jag blir osäker på min egen minnesbild: Har han alltid varit så här skakig? Olles röst var denna gång risig, säkert sliten av den med ljungströmska mått mätt rätt omfattande turnén och jag misstänker att han knappast vårdar stämbanden med honungsvatten och rökfria miljöer. Men skakigheten grundar sig i något annat. Ungefär halvvägs in i konserten slår Olle själv huvudet på spiken när han konstaterar: Det känns som om vi står här och repar. Så här långt in i turnén är det märkligt att nästan ingenting i repetoaren sitter. Olle har väl aldrig varit någon perfektionist och utan hans svajighet skulle säkert en del av charmen med hans konstnärskap gå förlorad, men här blir det så mycket som blir direkt fel att det ofta blir svårt att njuta av hans låtar och texter. För de flesta andra artister skulle konserten ha varit ett fiasko. För Olle var det änu en klackspark med underhållningsvärde.

Sök vidare