Profil

Olle Ljungström

Ridå upp: Olle Ljungström på eventim.se

Välkommen till artistsidan för Olle Ljungström på eventim.se. Profil för Olle Ljungström utökas kontinuerligt: Här hittar du redan nu eller inom en snar framtid rapporter från fans, nyheter, nedladdningar, bilder och biografier.

BiljetTips - Bevaka dina favoriter!

Bevaka dina favoriter - Få besked via e-post om biljettsläpp till evenemang med dina utvalda artister!

 •  
  Olle Ljungström
    3.6 stjärnor, från 5 Recensioner
 • Malmö - Palladium

  2013-04-21

  I replokalen från Anders Johansson, 2013-04-28
  Det här var tredje gången jag såg Olle Ljungström, men det var säkert mer än tio år sedan sist och jag blir osäker på min egen minnesbild: Har han alltid varit så här skakig? Olles röst var denna gång risig, säkert sliten av den med ljungströmska mått mätt rätt omfattande turnén och jag misstänker att han knappast vårdar stämbanden med honungsvatten och rökfria miljöer. Men skakigheten grundar sig i något annat. Ungefär halvvägs in i konserten slår Olle själv huvudet på spiken när han konstaterar: Det känns som om vi står här och repar. Så här långt in i turnén är det märkligt att nästan ingenting i repetoaren sitter. Olle har väl aldrig varit någon perfektionist och utan hans svajighet skulle säkert en del av charmen med hans konstnärskap gå förlorad, men här blir det så mycket som blir direkt fel att det ofta blir svårt att njuta av hans låtar och texter. För de flesta andra artister skulle konserten ha varit ett fiasko. För Olle var det änu en klackspark med underhållningsvärde.
 • Malmö - Palladium

  2013-04-21

  Första gången jag har slantat för ett rep. från Kingarne, 2013-04-24
  Olle var spot on när han sa att det kändes som om han repade, för precis så kände jag. Det är väl få artister mer än Olle som kan komma undan med det. Charmigt eller taffligt vet jag inte men den glädje som infinner sig när han prickar en textrad är värd hela pengen.Betyget måste bli bra eftersom jag var förbered på detta, men tänk hur fantastiskt det kunde ha varit.
 • Malmö - Palladium

  2013-04-21

  Svajig spelning från Peter Norén, 2013-04-24
  En svajig spelning med en av mina favorit artister. 450.-/biljett tufft pris för en artist som glömmer textraderna och avbryter bandmedlemmar mitt i en låt. Vissa låter fantastiska andra inte lika fantastiskt framförda.

Fortsätt till andra evenemang