Morbid Angel - Biljetter

Morbid Angel - Biljetter

Morbid Angel var under det tidiga 90-talet med och lade grunden för genren death metal, och deras betydelse för genren lyser igenom i en hel uppsjö av efterföljande band som än idag listar dem s...

Ytterligare information ...

Prisöversikt

Boka biljetter

Åldersgräns: 18 år

EvenemangOrterDatum
Morbid AngelGÖTEBORG
Sticky Fingers
on, 2017-11-08
20:30
 
Från SEK 350,00
Print@Home biljetter finns  Biljetter
1 - 1 från 1

Information

Morbid Angel var under det tidiga 90-talet med och lade grunden för genren death metal, och deras betydelse för genren lyser igenom i en hel uppsjö av efterföljande band som än idag listar dem som självklara influenser. I november kommer det legendariska bandet till Göteborg för en spelning som garanterat kommer att lysa upp höstmörkret.

Steve Tucker är tillbaka bakom mikrofonen och basen, tillsammans med gitarristen Trey Azagthoth och de nya medlemmarna Dan Vadim Von (Gitarr) och Scott Fuller (trummor) jobbas det på ett nytt album. Förhoppningsvis bjuds vi denna kväll på så väl gamla klassiker som nya favoriter!
 •  
  Morbid Angel
    4.7 stjärnor, från 6 Recensioner
 • Göteborg - Sticky Fingers

  2014-12-17

  Skitbra!!! från Davis, 2014-12-22
  Det bästa på länge en grym bra konsert även om jag hade velat se Pete Sandoval i stället. Trots att det är ett band från 80 talet ser man vilket kvalitet de har eftersom death metall är allt annat en lätt spelat musik. Det kräver precision och jag kan inte säga att de gjorde någon tabbe. Skulle betala igen för att se de.
 • Malmö - Kulturbolaget

  2014-12-18

  Tungt och intrycksfullt från Lila, 2014-12-22
  Efterlängtat att se Morbid Angel i Malmö. Tungt, karismatiskt och energiskt framför allt! De kunde inte öppna upp med en mer fulländad låt än rapture! Lite märkligt var att publiken var så dämpad, något som även bandet kände av. Dock mot slutet utbrast vrålen! Underbart att se Morbid, och man hoppas att de kommer tillbaka till KB, för då kommer man garanterat köpa biljetter igen!
 • Malmö - Kulturbolaget

  2014-12-18

  Morbid leverar från Persa, 2014-12-21
  Kanske inte superbra stämning som lördagen när vi såg At the Gates men fy fan va bra musikaliskt och scenshow! Lätt top fem av alla konserter jag sett, Morbid Angel är mästare på att vara mäktiga på scenen!!

Om artisten

Biografi

Morbid Angel är ett amerikanskt death metal-band som grundades 1984 av bland andra den ännu kvarvarande gitarristen och låtskrivaren Trey Azagthoth. De släppte sitt första fullängdsalbum, Altars of Madness, 1989 och gruppen bestod vid den tidpunkten av Azagthoth, David Vincent (bas och sång), Richard Brunelle (gitarr) och Pete Sandoval (trummor). M...
Läs mer

Fortsätt till andra evenemang