Profil

Ridå upp: Mogwai på eventim.se

Välkommen till artistsidan för Mogwai på eventim.se. Profil för Mogwai utökas kontinuerligt: Här hittar du redan nu eller inom en snar framtid rapporter från fans, nyheter, nedladdningar, bilder och biografier.

BiljetTips - Bevaka dina favoriter!

Bevaka dina favoriter - Få besked via e-post om biljettsläpp till evenemang med dina utvalda artister!

Om artisten

Biografi

Mogwai är ett post-rockband från Glasgow i Skottland. Bandet bildades 1995 och består av Stuart Braithwaite, John Cummings, Barry Burns, Dominic Aitchison och Martin Bulloch. Bandnamnet kommer från figurerna i filmen "Gremlins". Debutalbumet "Mogwai Young Team" kom 1997. Sjätte albumet "The Hawk Is Howling" kom 2006. 2010 släppte bandet liveplattan...
Läs mer

 •  
  Mogwai
    4.1 stjärnor, från 9 Recensioner
 • Stockholm - Cirkus

  2014-03-24

  Blir bättre och bättre... från Zamfir, 2014-03-28
  ...för varje gång. Högt som krig och ljusshowen var riktigt stämningsfull. Och låtvalet var välavvägt med både nytt och gammalt. Tummen upp!
 • Stockholm - Cirkus

  2014-03-24

  Bland det bästa jag sett från Sven-Erik Johansson, 2014-03-27
  En riktig bra konsert. Ett plus var sittplatserna på parkett, det var skönt att sitta ned och njuta.
 • Stockholm - Cirkus

  2014-03-24

  Sittplatser… från Sebastian, 2014-03-27
  Att konserten enbart var med sittplatser förstörde det helt för mig. Fanns ingen som helst inlevelse och kändes som att sitta på teater och se på en föreställning. Jag vill kunna vara del av upplevelsen och ta emot musiken helt, vilket inte fungerar om man stelt måste sitta still. Musiken i sig var bra, även om jag tycker deras låtval inte var det bästa. Det var mycket toppar och dalar. Kunde bli stundtals segt, för att plötsligt släppa en stor mäktig bomb.

Fortsätt till andra evenemang