Miranda Sings...You´re Welcome - Biljetter

Biljetter till Miranda Sings...You´re Welcome, 2017 Stockholm Miranda Sings – bäst i världen på allt – till Stockholm i september "Miranda Sings...You´re Welcome" – Stockholm Waterfront 16 sept...

Ytterligare information ...

  • Var och när?

  • För mig och andra

  • Eventim Community

Prisöversikt

Boka biljetter
EvenemangOrterDatum
Miranda Sings...You´re WelcomeSTOCKHOLM
Waterfront Congress Centre
lö, 2017-09-16
19:00
 
Från SEK 300,00
Print@Home biljetter finns  Biljetter
1 - 1 från 1

Information

Biljetter till Miranda Sings...You´re Welcome, 2017 Stockholm
Miranda Sings – bäst i världen på allt – till Stockholm i september
"Miranda Sings...You´re Welcome" – Stockholm Waterfront 16 september

Colleen Ballinger är en skådespelerska, komiker och sångerska främst känd för sin karaktär Miranda Sings. Miranda Sings har blivit ett internationellt fenomen med över 7,5 miljoner följare på sin YouTube-kanal och över en miljard visningar. Ballinger skapade Miranda för knappt tio år sedan som en parodi på unga självupptagna artister med långt mer själv­förtroende och vibrato än talang. Miranda känns igen på sina överdrivet målade röda läppar, sina tvivelaktiga råd om sång och livet, och sitt ändlösa pladdrande om sin familj och sina personliga problem.

Miranda Sings har nu 2,4 miljoner följare på Twitter och Colleen har 1,4 miljoner. På Instagram har Miranda 6 miljoner följare och Colleen 4,2 miljoner. Colleen Ballinger, som är klassiskt skolad sångerska och skådespelerska, var inte förberedd på framgången när Miranda-videon ”Free Voice Lesson” blev en viral succé och fick 70 000 visningar på YouTube över en natt:

– Jag bestämde mig för att rida på vågen. Jag tänkte ”Hur kan jag skapa något av det här?”. Jag bestämde mig för att dra största möjliga nytta av mina 15 minuter i rampljuset. Och jag har haft tur – de 15 minuterna har blivit flera år, berättarColleen Ballinger i en intervju i Variety.

När framgången för Miranda tog fart började Colleen uppträda live som karaktären på klubbar och teatrar innan hon tog henne på utsålda turnéer både i USA och utomlands. Colleen Ballinger har medverkat som Miranda i Jerry Seinfelds ”Comedians in Cars Getting Coffee”, ”Tonight Show med Jimmy Fallon” och gästvärd för ”The View” som sig själv.

Colleen Ballinger gav 2015 ut boken ”Selp-Helf by Miranda Sings” som blev etta på New York Times bästsäljarlista. Hon är manusförfattare, exekutiv producent och spelar huvudrollen i Netflix-serien ”Haters Back Off” som handlar om Miranda och hennes excentriska familj.

Här kan du se Colleen förvandlas till Miranda på ”The Tonight Show med Jimmy Fallon” (https://www.youtube.com/watch?v=hkbGPfLjtp4)

Jerry Seinfelds “Comedians in Cars Getting Coffee” med Miranda Sings (https://www.youtube.com/watch?v=lxGzTehTSPw)

Colleen Ballinger “Miranda Sings… You’re Welcome”
Stockholm Waterfront Congress Center, Nils Ericsons Plan 4 i Stockholm
Lördag 16 september, kl 19:30
Föreställningen är ca 90 min lång utan paus

OBS! Praktisk information
•Meet & Greet inkluderar: Bästa möjliga platser samt träff med Miranda innan showen
•Meet & Greet startar kl.16:00. Se till att vara på plats en stund innan. Miranda har en egen fotograf med sig som tar bilderna. Inga bilder får tas med egen kamera.

Fortsätt till andra evenemang