Profil

Metaltown

Ridå upp: Metaltown på eventim.se

Välkommen till artistsidan för Metaltown på eventim.se. Profil för Metaltown utökas kontinuerligt: Här hittar du redan nu eller inom en snar framtid rapporter från fans, nyheter, nedladdningar, bilder och biografier.

BiljetTips - Bevaka dina favoriter!

Bevaka dina favoriter - Få besked via e-post om biljettsläpp till evenemang med dina utvalda artister!

Om artisten

Biografi

Metaltown är en årlig festival med metal- och hårdrocksmusik i Göteborg. Den första festivalen hölls 16 juni 2004. Metaltown 2007 hölls 30 juni och 2008 blev Metaltown en tvådagarsfestival som genomfördes 27-28 juni. 2009 var datumen 26-27 juni. År 2010 återkom festivalen på ett aningen tidigare datum än innan; den 18-19 juni. Metaltown anses av m...
Läs mer

Bildgalleri

 •  
  Metaltown
    4.2 stjärnor, från 311 Recensioner
 • Göteborg - Göteborgs Galopp

  2013-07-04

  Alltid bra band! från Emelie Karlsson, 2013-08-07
  Metaltown bokar alltid sjukt bra band, Slipknot i år var definitivt höjdpunkten för mig. Att Motörhead ställde in medförde att man fick ta med sig en vän in på festivalområdet, det tyckte jag var en bra kompensation för något som arrangören inte kunde råda över. Campingen är lite svår kan jag tycka, i och med att de inramade tältfälten är så små är det svårt ibland att hitta en bra plats. Jag gillade scen- och festivalområdet, det var mycket bättre än 2011 då jag sist var där. Lättare att ta sig fram och bra utsikt om man ville stå lite längre bak från scenen och titta.
 • Göteborg - Göteborg Galopp

  2013-07-04

  Metaltown gör det igen! från Michelle, 2013-07-25
  Eftersom jag är en flitig festivalbesökare var detta tredje året i rad som jag besökte Metaltown. En festival som aldrig gör mig besviken! Detta året kan dock varit det bästa av de tre som jag har upplevt! Vi valde att bo på husvagscampingen istället för tältcampingen och oj säger jag bara! Vilka härliga människor vi fick lära känna! Inget bråk och ständigt en glad stämning där alla hälsade på varandra som om vi varit grannar i 20 år istället för att ha bott bredvid varandra på festival i endast några dygn. Dessa underbara människor hjälpte oss också att dra loss vår husvagn när det var dags att åka hem. Där vill jag även tacka en viss Nisse, som jobbade som ordningsvakt. Fina människor är guld värt! Men bra människor är ju inte allt på en festival, det är ju faktiskt musiken man åker dit för. När jag i december fick reda på att Slipknot skulle komma sprang jag i princip till närmaste dator och bokade min biljett direkt! Att Korn sedan också skulle komma, ett band jag har sett tre gånger nu gjorde det ännu bättre. Metaltown lyckades med en fantastisk lineup och jag sprang från scen till scen för att titta på olika band, solen sken över oss när vi satt vid vår husvagn med förfriskningar. Ja, vad var inte bra egentligen? Mycket gör säkert att jag är en inbiten festivalare och har varit med om precis allt i festivalväg. Att Metaltown då är Sveriges lätt bästa festival när det gäller musiken, här känner jag mig riktigt som hemma, och att alla andra faktorer runt omkring klickade så bra i år gör mig bara positivt inställd att återvända nästa år, och nästa igen osv. Tummen upp till alla människor som gör denna festival möjlig! Kanonbra jobb! Jag är en mycket nöjd festivalbesökare som ni kan räkna med lägger sina sista sparpengar på biljett även nästa år. Rock on Metaltown!
 • Göteborg - Galoppen

  2013-07-04

  Sämst arrangerade festivalen någonsin från Tobias Frid, 2013-07-25
  Jävla skitfestival, köpte parkeringsbiljett i förväg för att slippa strul med sådant. Fick trots detta stå i kö för att parkera i över 2 timmar. Vi som stod i kön fick INGEN information om varför det tog sådan tid att få parkera, när vi gick och frågade funktionärer om varför det tog sådan tid fick vi otoligt otrevliga svar tillbaka. Parkeringskaoset ledde till att jag missade det enda bandet jag ville se.

Liknande artister

Fortsätt till andra evenemang