Profil

Mark Lanegan

Ridå upp: Mark Lanegan på eventim.se

Välkommen till artistsidan för Mark Lanegan på eventim.se. Profil för Mark Lanegan utökas kontinuerligt: Här hittar du redan nu eller inom en snar framtid rapporter från fans, nyheter, nedladdningar, bilder och biografier.

BiljetTips - Bevaka dina favoriter!

Bevaka dina favoriter - Få besked via e-post om biljettsläpp till evenemang med dina utvalda artister!

Om artisten

Biografi

Mark Lanegan är en amerikansk sångare och låtskrivare, född 1964 i Ellensburg, Washington, USA. Han har medverkat i grupper som Screaming Trees,, Queens of the Stone Age, Soulsavers, The Twilight Singers, Mad Season och The Gutter Twins. Han har även släppt ett antal soloalbum. Lanegan har även spelat in album med Isobel Campbell (tidigare i Belle ...
Läs mer

 •  
  Mark Lanegan
    4.6 stjärnor, från 8 Recensioner
 • Lund - Mejeriet

  2012-11-10

  Fantastisk spelning från Robban, 2012-11-20
  Skitbra spelning med kanonbra ljud och perfekt låtlista. Mark verkade vara i bra form och bandet glänste både med honom och i sina förband (som en del av dem var med i)
 • Lund - Mejeriet

  2012-11-10

  Bra spelning från Johnny, 2012-11-16
  Det var jobbigt med 3 förband som man inte ens ville höra, och långa pauser emellan. Också mycket höga priser på all merchandize. Majoriteten av fansen var trevliga, men det var vissa som verkligen var stupfulla och låg ner på golvet, eller hoppade och vrålade något förjävligt, och det är inte trevligt för någon annan. Mark Lanegan Band var dock så bra så det vägde upp det mesta. Också mycket trevligt att Mark Lanegan skrev autografer efter spelningen!
 • Stockholm - Göta Källare

  2012-11-11

  Lanegans stamlokus är på Söder! från Titti, 2012-11-14
  Han kanske inte är övertyged själv, men vi älskar honom, Efter att ha besökt både Strand och Debaser Slussen kommer jag i håg honom från Berns 2004, och den här konserten på Göta Källare övertygar i djupet. Han levererar sin musik i första hand och skiter i konvenansen i vanlig ordning. Att han sen ställer sig emellan baren & garderoben för att vänligt signera posters, får mig att inse att det finns en poäng i att 20 år passerat sen jag första gången såg honom i the Screaming Trees.

Fortsätt till andra evenemang