Mando Diao

Ridå upp: Mando Diao på eventim.se

Välkommen till artistsidan för Mando Diao på eventim.se. Profil för Mando Diao utökas kontinuerligt: Här hittar du redan nu eller inom en snar framtid rapporter från fans, nyheter, nedladdningar, bilder och biografier.

BiljetTips - Bevaka dina favoriter!

Bevaka dina favoriter - Få besked via e-post om biljettsläpp till evenemang med dina utvalda artister!

Om artisten

Biografi

Mando Diao är ett svenskt rockband från Borlänge och Gagnef. Det består av Björn Dixgård (sång, gitarr), Gustaf Norén (sång, gitarr), Carl-Johan "C-J" Fogelklou (bas) och Mats Björke (klaviatur). Två av Gustaf Noréns bröder, Victor och Carl Norén, spelar i Borlängebandet Sugarplum Fairy. Mando Diao bildades i Borlänge av Björn Dixgård och originals...
Läs mer

 •  
  Mando Diao
    4.5 stjärnor, från 15 Recensioner
 • Malmö - Malmö Konserthus

  2013-02-22

  Jättebra Spelning från Tobias, 2013-03-01
  Mando Diao är mycket bättre när de spelar och sjunger låtar av Gustaf Fröding än när de spelar sin vanliga rockigare stil. Synd bara att ljudet inte är det bästa i Malmö Konserthus. Det är ibland svårt att höra vad de sjöng.
 • Malmö - Malmö Koncerthus

  2013-02-22

  En fantastisk upplevelse från Michael Tönnies, 2013-02-26
  Jag var rädd för att spelningen skulle bli för deprimerande, men vilket arrangemang och vilka fantastiska musiker! Artisterna bjöd så generöst på sig själva och bjöd in publiken. Det första jag sa efter koncerten var: -Jag skulle kunna se koncerten imorgon igen! Ett stort tack till Mando Diao!
 • Malmö - Malmö Konserthus

  2013-02-22

  Världsklass! från Mia, 2013-02-26
  Tänk att ett coolt rockband från Borlänge gör Frödingtolkningar! Och det med den äran! Jag erkänner villigt att Fröding aldrig varit top of mind, men det har däremot Mando Diao varit ett bra tag, och kombinationen är enastående! Vilken känsla, vilket arrangemang, vilken publik, vilken scen!! Det var som ett reningsbad att vara på Malmö Konserthus - själen var lycklig och glad efteråt! Tack bandet och tack publiken att jag fick vara med och dela den upplevelsen! /Mia

Fortsätt till andra evenemang