Profil

Lindsey Stirling

Lindsey Stirling - Biljetter hos eventim.seBiljettalarm

Med Eventims biljettalarmsfunktion kan du bevaka artister och andra attraktioner; vi meddelar via e-post när vi har biljetter till evenemang som matchar dina intresseanmälningar.

 •  
  Lindsey Stirling
    4.8 stjärnor, från 47 Fan reports
 • Stockholm - Fryshuset

  2014-10-06

  Grym konsert från Jennie, 2014-10-16
  En underbar artist och ett helt fantastiskt uppträdande. Den coolaste konserten jag har varit på på många år. En riktigt energihöjare som håller i sig länge.
 • Stockholm - Fryshuset, Stockholm

  2014-10-06

  Bättre och bättre, otroligt bra spelning! från Sussi Raske, 2014-10-13
  Första gången jag såg Lindsey Stirling var 2013, jag stod längst fram och mina drömmar var på väg att förgyllas, jag skulle få se henne live, jag skulle få se min dröm sen jag var liten, live! Jag drömde alltid om att spela fiol och dansa på scen, sen kom Lindsey och gjorde allt omöjligt för mig och då blev hon min dröm! Hon tog över min dröm och jag fick chansen att se henne utföra hennes och min dröm när hon spelade live 2013. Jag trodde jag bara skulle få en chans att se henne men nej, jag fick åter se henne igen, och där står jag, i Fryshuset den 6e oktober 2014, och jag fick en sån stor chock, hon har blivit så otroligt mycket bättre än ett år tillbaka! Jag fick glädje tårar i ögonen och jag kunde inte sluta le, hon har lyckats att göra våran dröm större och bättre! Första tonen när stråken nuddade strängarna var bara magiskt, hela rummet lyste upp, alla applåderade skrek av lycka och glädje, en sån otrolig stämning Lindsey lyckas få till, rent ut sagt magiskt! Hon spelade låtarna man verkligen ville få höra, hon dansade precis som hon ville göra, och man såg verkligen den otroliga lyckan i hennes och alla andras ögon omkring henne! De är på scen hon hör hemma och jag tackar något så otroligt för att jag ännu en gång fick chans att se drömmen och få alla dom där magiska känslorna som kommer med. Ett stort tack till alla som gjorde det möjligt, och vakterna gjorde ett bra jobb, alla som jobbade där gjorde ett bra jobb så det blev en makalös spelning! Alla som inte var där, missade verkligen något! Bästa spelningen jag någonsin upplevt! Även om hon var ganska sen upp på scenen men var totalt värt det! Helt klart 10/10!
 • Stockholm - Fryshuset

  2014-10-06

  Härligt drag från Martin, 2014-10-13
  Bra drag, snygg scenshow och entusiastiska fans gjorde detta till en minnesvärd kväll. Särskilt som jag och många med mig var där för första gången, det gjorde stor skillnad. Bra jobbat Lindsey!

Sök vidare