Profil

Lindsey Stirling

Ridå upp: Lindsey Stirling på eventim.se

Välkommen till artistsidan för Lindsey Stirling på eventim.se. Profil för Lindsey Stirling utökas kontinuerligt: Här hittar du redan nu eller inom en snar framtid rapporter från fans, nyheter, nedladdningar, bilder och biografier.

BiljetTips - Bevaka dina favoriter!

Bevaka dina favoriter - Få besked via e-post om biljettsläpp till evenemang med dina utvalda artister!

 •  
  Lindsey Stirling
    4.8 stjärnor, från 49 Recensioner
 • Stockholm - Arenan (Fryshuset)

  2014-10-06

  Grym energi från Danken76, 2015-02-07
  Vad gör det väl om det kommer ett par mindre rena toner när hon bjuder på den show som hon gjorde. Är en riktig enertainer och utstrålar en otrolig energi. Kommer inte tveka en sekund den dag hon uppträder här igen.
 • Stockholm - Arenan (Fryshuset)

  2014-10-06

  Intim men samtidigt imponerande föreställning från Martin Levenius, 2014-11-18
  Jag upptäckte Lindsey för ett halvår sedan och är helt betagen av hennes genre! Det visuella i form av hennes dans framförd på en scen, med mer än en piedestal att graciöst hoppa mellan, samt effektfull belysning och storskärm gör sig fulländat med hennes kraftfulla elektro/dubstep/ambient - allt med en otrolig mängd energi levererad av Ms. Stirling. Det känns verkligt genuint att få se en artist som vuxit sig stor tack vare gräsrotsetablering med hjälp av youtube.
 • Stockholm - Fryshuset

  2014-10-06

  Grym konsert från Jennie, 2014-10-16
  En underbar artist och ett helt fantastiskt uppträdande. Den coolaste konserten jag har varit på på många år. En riktigt energihöjare som håller i sig länge.

Fortsätt till andra evenemang