Profil

Lindsey Stirling

Lindsey Stirling - Biljetter hos eventim.se



Biljettalarm

Med Eventims biljettalarmsfunktion kan du bevaka artister och andra attraktioner; vi meddelar via e-post när vi har biljetter till evenemang som matchar dina intresseanmälningar.

 •  
  Lindsey Stirling
    4.8 stjärnor, från 48 Fan reports
 • Stockholm - Arenan (Fryshuset)

  2014-10-06

  Intim men samtidigt imponerande föreställning från Martin Levenius, 2014-11-18
  Jag upptäckte Lindsey för ett halvår sedan och är helt betagen av hennes genre! Det visuella i form av hennes dans framförd på en scen, med mer än en piedestal att graciöst hoppa mellan, samt effektfull belysning och storskärm gör sig fulländat med hennes kraftfulla elektro/dubstep/ambient - allt med en otrolig mängd energi levererad av Ms. Stirling. Det känns verkligt genuint att få se en artist som vuxit sig stor tack vare gräsrotsetablering med hjälp av youtube.
 • Stockholm - Fryshuset

  2014-10-06

  Grym konsert från Jennie, 2014-10-16
  En underbar artist och ett helt fantastiskt uppträdande. Den coolaste konserten jag har varit på på många år. En riktigt energihöjare som håller i sig länge.
 • Stockholm - Fryshuset, Stockholm

  2014-10-06

  Bättre och bättre, otroligt bra spelning! från Sussi Raske, 2014-10-13
  Första gången jag såg Lindsey Stirling var 2013, jag stod längst fram och mina drömmar var på väg att förgyllas, jag skulle få se henne live, jag skulle få se min dröm sen jag var liten, live! Jag drömde alltid om att spela fiol och dansa på scen, sen kom Lindsey och gjorde allt omöjligt för mig och då blev hon min dröm! Hon tog över min dröm och jag fick chansen att se henne utföra hennes och min dröm när hon spelade live 2013. Jag trodde jag bara skulle få en chans att se henne men nej, jag fick åter se henne igen, och där står jag, i Fryshuset den 6e oktober 2014, och jag fick en sån stor chock, hon har blivit så otroligt mycket bättre än ett år tillbaka! Jag fick glädje tårar i ögonen och jag kunde inte sluta le, hon har lyckats att göra våran dröm större och bättre! Första tonen när stråken nuddade strängarna var bara magiskt, hela rummet lyste upp, alla applåderade skrek av lycka och glädje, en sån otrolig stämning Lindsey lyckas få till, rent ut sagt magiskt! Hon spelade låtarna man verkligen ville få höra, hon dansade precis som hon ville göra, och man såg verkligen den otroliga lyckan i hennes och alla andras ögon omkring henne! De är på scen hon hör hemma och jag tackar något så otroligt för att jag ännu en gång fick chans att se drömmen och få alla dom där magiska känslorna som kommer med. Ett stort tack till alla som gjorde det möjligt, och vakterna gjorde ett bra jobb, alla som jobbade där gjorde ett bra jobb så det blev en makalös spelning! Alla som inte var där, missade verkligen något! Bästa spelningen jag någonsin upplevt! Även om hon var ganska sen upp på scenen men var totalt värt det! Helt klart 10/10!

Sök vidare