Let's Spend The Night Together KALMAR - Biljetter

Let's Spend The Night Together KALMAR - Biljetter
fr, 2017-07-21, 18:00 Fredriksskans IP
Fredriksskansgatan 6, 392 35 KALMAR

Ytterligare information ...

Prisöversikt

Boka biljetter

Platsbokning

Du väljer priset – Vi ger dig dom bästa lediga platser.

Arenaöversiktsbokning
Välj sittplatser själv
Let's Spend The Night Together, Fredriksskans IP, 2017-07-21
Stäng helskärmsvy
KategoriBeskrivningPris*Antal 
1 OnumreratVIP
SEK 795,00
2 OnumreratOrdinarie
SEK 595,00
 • Information om biljettyper
 • * Pris inklusive moms och serviceavgift men utan eventuell leveransavgift
 • Observera: Eventim/Venupoint AB är inte evenemangets arrangör, utan agerar endast I egenskap av biljettdistributör i arrangörens namn och för dennes räkning.
 • Tillgängliga leveransmetoder för detta evenemang:

  Om önskad leveransmetod inte listas, är den möjligtvis inte tillgänglig för valt evenemang

 • Post - inrikes Biljetter skickas med standard post i Sverige
 • Post - utrikes Biljetter skickas med standard post utanför Sverige
 • Print@Home
 • Mobilbiljett
 • Uthämtning - ATG
Välkommen till
Fredriksskans IP
Bokning i platsöversikt
 
 

Information

Let’s Spend The Night Together – en sommarkväll deluxe i Göteborg, Kalmar, Malmö, Uppsala och Linköping

I sommar spelar Veronica Maggio, Weeping Willows och Hurula på Let’s Spend The Night Together, ett nytt festivalkoncept som går av stapeln under fem kvällar i juli och augusti.
Spelplatserna är Trädgårdsföreningen, Fredriksskans IP, Tallriken i Pildammsparken, Botaniska Trädgården och Stångebrofältet.

Under tre kvällar i juli, och två i augusti, kan man uppleva en helkväll tillsammans med Veronica Maggio, Weeping Willows och Hurula på Let’s Spend The Night Together, en konsertkväll som går av stapeln på fem, väl utvalda spelplatser i Sverige. Vad sägs om Trädgårdsföreningen - en av Europas bäst bevarade 1800-talsparker, Fredriksskans IP - hemmaarena för Kalmar SK, Ängö BK och Kalmar AIK FK, Pildammsparken - vilken anlades vid 1500-talets slut som stadens vattenreservoar, Botaniska Trädgården - Sveriges äldsta botaniska trädgård samt Stångebrofältet - en anrik gravplats för slaget vid Stånge-bro 1598 men numera en populär evenemangsplats.

Sommarkvällen inleds med en artist, som fortfarande är hemlig, därefter går Hurula på, följt av Weeping Willows och sist, men inte minst ,Veronica Maggio som kommer avsluta i varje stad. Veronica Maggio Är en av Sveriges mest prisbelönta artister med sina fem Grammis, två P3 Guld, tre Rockbjörnen, tre Gaffa-priser och fem album i bagaget.

Veronica Maggios senaste album "Den första är alltid gratis" släpptes i maj i fjol och innehöll bland annat de guldsäljande singlarna "Den första är alltid gratis", "Vi mot världen" och "Dom sa!”. Därefter genomförde Veronica en bejublad sommar- och höstturné i Sverige, följt av en utsåld klubbturné i Norge i början av 2017. I sommar är hon turnéaktuell igen i Sverige, Norge och Danmark.

Weeping Willows Firar i år 20 år med albumet ”Broken Promise Land” genom att spela tre kvällar i rad i Stockholm om en vecka, men det är med senaste plattan ”Tomorrow Became Today” i bagaget som de åker ut på en turné i sommar. Albumet har mixats av Michael Ilbert (Thåström) i den legendariska Hansastudion, producerats av Magnus Frykberg samt innehåller bland annat långköraren ”My Love Is Not Bind” som legat hela 46 veckor på Svensktoppen.

Hurula Hurula är det svenska punkarvets mest självklara fanbärare. Solodebuten ”Vi är människorna våra föräldrar varnade oss för” slog ner som en pop-punkig bomb 2014 och hyllades av såväl kritiker som publik. Hurula nominerades till Guldmicken och Årets Pop på P3 Guld samt som Årets nykomling och Årets Rock på Grammisgalan. I höstas kom uppföljaren "Vapen till dom hopplösa” som även den Grammisnominerades och följdes av en lång höstturné som fortsätter nu under våren. Hurula gjorde även ett bejublat framträdande på P3 Guldgalan i början av året.

- Det här ska bli intressant. Jag strävar alltid mot att spela på nya ställen och vad känns nyare än att spela på scener som byggs upp bara för den kvällen? Sällskapet känns också bra. Jag tycker att Maggio har en fantastisk sångröst, känns som att hon menar vad hon sjunger. Jag tycker det är sällsynt. Weeping Willows har ju ”Broken Promise Land” som jag lyssnade på mycket när den kom, och den känns ju fortfarande väldigt tidlös. Hur många kan säga att dom gjort en tidlös låt? Jo, Weeping kan det, hälsar Hurula.
 •  
  Genomsnittligt betyg:
    4.9 stjärnor, från 7 Recensioner
 • Jönköping - Spira

  2014-12-20

  Vackert!!! från Maria LS, 2014-12-20
  Vilken vacker och magisk konsert - fantastisk sång, närvarande och skickliga musiker! Julskivan i all ära men live är bäst! Hoppas någon kan berätta för dem hur bra de var, allihop!
 • Stockholm - Cirkus

  2014-06-07

  Mannen med rösten - Magnus Carlson från Inga-Britt Gustafsson, 2014-06-10
  Magnus Carlson har en otrolig röst! Han känner av sin publik, småpratar med värme och humor. Texterna och melodierna är känslosamma och vackra. Magnus Carlson är värd att få kliva fram ytterligare. Han för sig med små och enkla gester och poser, är helt naturlig i sitt sätt att vara. Bandet verkar bra synkat och har fin kontakt med varandra under spelningen.
 • Mariestad - Kg5

  2011-11-26

  Över mina förväntningar från T.v, 2011-11-28
  Hade verkligen inga stora förväntningar på denna spelning, men efteråt så var det en av mina bättre konserter jag varit på i år. Trots svikande publik körde bandet på som om det var fullsatt, fantastisk röst och allmänt trevlig stämning. Hoppas de tar sitt förnuft tillfånga och gör en ny skiva.
 • Utvalda:
  Veronica Maggio
    4.8 stjärnor, från 4 Recensioner

Om artisten

Biografi

Veronica Sandra Karin Maggio, född 15 mars 1981 i Uppsala, är en svensk sångerska med italienskt påbrå. Maggio gick i gymnasiet i Uppsala på Bolandsskolans musiklinje. I mars 2006 släpptes Maggios debutsingel "Dumpa Mig", och senare samnma år kom debutalbumet "Vatten och Bröd". 2007 vann hon en Grammis för Bästa Nykomling. Maggios andra album "Och ...
Läs mer

Fortsätt till andra evenemang