Kinnarps Arena Jönköping

Kinnarps Arena är en inomhusanläggning i stadsdelen Rosenlund i Jönköping.
Kinnarps Arena Jönköping
Rosenlund,
55454 Jönköping
SE

Arenainformation

Kinnarps Arena är en inomhusanläggning för ishockey i stadsdelen Rosenlund i Jönköping. Här spelar den lokala ishockeyklubben HV 71 sina hemmamatcher. Publikkapaciteten vid ishockeymatch är 7 000 åskådare.

Inga evenemang tillgängliga...

För närvarande finns inga tillgängliga evenemang hos Kinnarps Arena Jönköping .

Kinnarps Arena Jönköping
3.4 (17 recensioner)
Stämning
Ljud och ljus
Lokal
Parkering
Service

Recensioner för denna arena:

Nelli Hernodh, 2013-10-30
Arenan va bra! Tråkigt att det inte var fullsatt han är verkligen grym Lasse! Man blir ju förälskad i hans texter och vackra ord :)
Lars Winnerbäck (2013-10-30) - Jättebra spelning
Vackra Lasse Winnerbäck, med sina helt underbara och galet vackra texter. Han är verkligen en extremt bra artist, och jag skulle inte tveka en sekund att titta/lyssna på honom igen. Kvällen i Jönköping va magisk och jag var tagen efteråt. Helt underbart! Han får full pott och så även ni på eventim. Tack för en underbar kväll!!
Markus Normann, 2013-10-30
Lars Winnerbäck (2013-10-30) - Fantastiskt!
Lasse är kung, det enda som saknades var Du hade tid samt få ta med något drickbart in till konserten, men detta är endast små bagateller i det stora hela! Åker absolut nästa gång det är turné dags!
Jenny, 2013-10-31
Arenan är lite för stor. En mindre lokal med inte så högt i tak är bättre. Fördelen är att alla ser scenen lika mycket som alla andra.
Lars Winnerbäck (2013-10-31) - Bra början, kanonbra avslutning!
Bra början med de lite nyare låtarna, svängiga låtar man kan sjunga med i även om man inte kan texterna. Artisten och bandet kör även låtar som alla fans känner till och gillar, självklart har han med en av de bästa låtar han någonsin gjort. Stämningen är mycket bra och det märks att vi är många fans i publiken. Avslutningen är så bra att man bara vill festa vidare, man förstår inte att det redan är slut. Men det är en helt klart underbar konsert och man längtar redan till nästa konsert upplevelse.

Vägbeskrivning

Gatuadress: Kinnarps Arena
Rosenlund, 55454 Jönköping