Kinnarps Arena Jönköping

Kinnarps Arena är en inomhusanläggning i stadsdelen Rosenlund i Jönköping.
Kinnarps Arena Jönköping
Rosenlund,
55454 Jönköping
SE

Spelplatsinformation

Kinnarps Arena är en inomhusanläggning för ishockey i stadsdelen Rosenlund i Jönköping. Här spelar den lokala ishockeyklubben HV 71 sina hemmamatcher. Publikkapaciteten vid ishockeymatch är 7 000 åskådare.

Inga evenemang tillgängliga...

För närvarande finns det inga tillgängliga evenemang hos Kinnarps Arena Jönköping .

Kinnarps Arena Jönköping
3.4 (17 Recensioner)
Stämning
Akustik och sikt
Facilities
Parkering
Spelplatsens service

Recensioner av denna spelplats:

David Syrén, 2013-11-03
Lars Winnerbäck (2013-11-03) - Lars Winnerbäck, strålande som alltid!
Lars Winnerbäcks spelning i Kinnarps arena tog mig verkligen från kylan in i värmen! Det var som att komma från tandläkarväder till att få solen i ögonen. Energin som utstrålades var lika varm som elden. Tack som tusan för en magisk kväll!
Peter, 2013-11-03
Lars Winnerbäck (2013-11-03) - Mysig spelning
Mycket bra spelning i höstmörktet, hela inramningen med ljus o bakgrund till det klara ljudet och winnerbäcks mellansnack med sin lite försiktiga ton gör att konserten uppfyllde mina förväntningar.
Sofie Nilsson, 2013-11-02
Det enda riktigt negativa med arenan var att flera av platserna på läktare k höger inte existerade vilket skapade lite oro hos vissa. Som tur var fanns andra platser då det inte var fullsatt, men om det hade varit fullt hade arrangörerna haft problem, minst 6 platser fanns inte i verkligheten.
Lars Winnerbäck (2013-11-02) - Winnerbäck är fantastisk!
Det kan inte bli annat än underbart när Lars Winnerbäck står på scenen och varvar lugna välkända låtar med lite rivigare nya. Även ljud och ljus var fantastiskt, bilderna som bläddrade i bakgrunden förstärkte verkligen texten i låtarna.

Vägbeskrivning

Gatuadress: Kinnarps Arena
Rosenlund, 55454 Jönköping