Profil

Kendrick Lamar

Ridå upp: Kendrick Lamar på eventim.se

Välkommen till artistsidan för Kendrick Lamar på eventim.se. Profil för Kendrick Lamar utökas kontinuerligt: Här hittar du redan nu eller inom en snar framtid rapporter från fans, nyheter, nedladdningar, bilder och biografier.

BiljetTips - Bevaka dina favoriter!

Bevaka dina favoriter - Få besked via e-post om biljettsläpp till evenemang med dina utvalda artister!

Om artisten

Biografi

Kendrick Lamar är en amerikansk hiphop-artist från Kalifornien, född 1987. born June 17, 1987). Kendrick har länge varit aktiv inom hiphop-scenen, men det var efter släppet av hans fjärde mixtape "Overly Dedicated" 2010 som han började bli uppmärksammad. Året efter släpptes hans första stuidoalbum "Section.80" exklusivt via iTunes. Albumet blev ome...
Läs mer

 •  
  Kendrick Lamar
    4.4 stjärnor, från 25 Recensioner
 • Malmö - Kulturbolaget

  2013-02-11

  Rap concert at its finest! från Angelica Khalkhali, 2013-02-25
  Att se Kendrick Lamar köra live var något som jag längtat efter riktigt länge. Jag måste erkänna att jag hade höga förväntningar på killen eftersom hans musik varit en stor del av min vardag. Jag kan ärligt säga att han levde upp till alla mina förväntningar, och lite till!!! Hans energi, scennärvaro och upplägg var på topp!!! Han spelade mycket gammalt och nytt vilket jag var riktigt glad över att höra, och han höll på längre än förväntat vilket även det var ett stort plus. Overall, GRYM spelning!!! :D
 • Stockholm - Munchenbryggeriet

  2013-02-15

  King Kendrick Lamar! från Alberto, 2013-02-21
  Otroligt bra spelning, otrolig artist. Good Kid m.A.A.d City är en underbar platta, bästa jag har hört. Det här var bland dom bästa dagarna i mitt liv!
 • Stockholm - Munchenbryggeriet

  2013-02-15

  Exemplarisk spelning! från Rebecca, 2013-02-21
  Fantastiskt bra konsert i en superbra lokal. Liten men det kändes intimt! Jättebra upplägg, bra musik och trevlig personal! Jag och mitt sällskap lämnade konserten med ett leende på läpparna. 10/10!

Fortsätt till andra evenemang