KAJ Komber ti byin - Biljetter

KAJ Komber ti byin - Biljetter

Den österbottniska humorgruppen KAJ kommer till Umeå med sin show! Den 28 oktober klockan 19:00 ställer de finlandssvenska komikerna på Vävenscenen.Det blir en show i två akter baserad på låtar ...

Ytterligare information ...

  • Var och när?

  • För mig och andra

  • Eventim Community

Prisöversikt

Boka biljetter
EvenemangOrterDatum
KAJ Komber ti byinUMEÅ
Vävenscenen
lö, 2017-10-28
19:00
 
Från SEK 220,00
Print@Home biljetter finns  Biljetter
1 - 1 från 1

Information

Den österbottniska humorgruppen KAJ kommer till Umeå med sin show! Den 28 oktober klockan 19:00 ställer de finlandssvenska komikerna på Vävenscenen.

Det blir en show i två akter baserad på låtar från deras tre album men också helt nyskrivet material. Musik, komik och halvdan dans utlovas!

Har du aldrig hört talas om KAJ? Ingen fara, här får du en snabbkurs!

KAJ är en finlandssvensk humorgrupp från Österbotten i Finland. Med fötterna djupt rotade i landsbygdens mylla skriver de humorlåtar på sin säregna Vörådialekt och driver med sig själva, språket och allt som kommer i deras väg. Gruppen har varit verksam i snart 7 år och hunnit ge ut tre album, ge flera utsålda shower och turnéer i Svenskfinland, gjort en julkalender och ett sketchprogram för Svenska Yle.

Här kan du se när trion snurrar runt i en gigantisk mikro: https://www.youtube.com/watch?v=9FgCNV2yYOk Och här åker de i en soffa, äter nachos och rider på pinjatas: https://www.youtube.com/watch?v=_J3ewiYdm6U Här berättar de varifrån de kommer:

https://www.youtube.com/watch?v=eDWuhjKO8nI

Lyssna på Spotify: https://open.spotify.com/artist/4blbIMKwfzTxHGvN0Est1t

Biljetter finns att köpa i Kulturreceptionen, plan 3, Väven eller via biljettlänk.

Fortsätt till andra evenemang