JACOB SARTORIUS - Biljetter

Den 23:e februari spelar Jacob Sartorius på Fryshuset i Stockholm!

Ytterligare information ...

  • Var och när?

  • För mig och andra

  • Eventim Community

Välj biljetter:

Boka biljetter

Åldersgräns: Fri ålder
Dörrarna öppnas 18.30

EvenemangOrterDatum
JACOB SARTORIUSStockholm
Klubben, (Fryshuset)
to, 2017-02-23
18:30
 
Från SEK 310,00
Print@Home biljetter finns  Biljetter
1 - 1 från 1

Information

FKP Scorpio presenterar:

Under det senaste året har Jacob Sartorius etablerat sig som en av nätets största stjärnor. Via Vine, Twitter och Instagram byggde han snabbt en enorm fanbase och med tre succésinglar under 2016 har han etablerat sig som en av de just nu hetaste, nya popstjärnorna. Nu kommer det 14-årige amerikanske stjärnskottet till Sverige för sin första konsert. 23 februari spelar Jacob Sartorius på Klubben, Fryshuset.

Under 2015 skapade Jacob Sartorius enormt stor uppmärksamhet i de sociala medierna. Det som började med en anti-mobbing-post, som snabbt fick 15 miljoner visningar på Vine, lade grunden till en raketkarriär. Genom stort engagemang och positiva budskap har Sartorius fått miljontals följare på Instagram och Twitter. Då han i maj 2016 släppte debutsingeln ”Sweatshirt” började multitalangen Jacob Sartorius att även ta över popscenen.

Hans tre singlar har alla blivit stora framgångar med miljontals streams på Spotify och ännu fler visningar på YouTube. Nu är det alltså dags för Sverige att få uppleva Jacob Sartorius live. Den 23 februari gör han sin första Sverigespelning någonsin. Var med redan från början – missa inte Jacob Sartorius live på Klubben, Fryshuset!

Fortsätt till andra evenemang

 
Kundservice
+46 0771 651 000

Måndag - Fredag: 10:00-17:00