Profil

Iron Maiden

Ridå upp: Iron Maiden på eventim.se

Välkommen till artistsidan för Iron Maiden på eventim.se. Profil för Iron Maiden utökas kontinuerligt: Här hittar du redan nu eller inom en snar framtid rapporter från fans, nyheter, nedladdningar, bilder och biografier.

BiljetTips - Bevaka dina favoriter!

Bevaka dina favoriter - Få besked via e-post om biljettsläpp till evenemang med dina utvalda artister!

Om artisten

Biografi

Iron Maiden är ett brittiskt heavy metal-band som bildades den 25 december 1975 av basisten Steve Harris. Namnet Iron Maiden är engelska och betyder 'järnjungfru', vilket var ett medeltida tortyrredskap. Bandet är ett av de mest inflytelserika och framgångsrika någonsin inom musikgenren metal och har sålt ungefär 85 miljoner album. Gruppen har givi...
Läs mer

 •  
  Iron Maiden
    4.4 stjärnor, från 181 Recensioner
 • Stockholm - Friends Arena

  2013-07-01

  Största, bästa o vackraste från Markus, 2013-12-10
  Finns ju inget bättre att se Iron Maiden på scen. Alltid lika bra o man blir aldrig besviken. Dom leverar riktig heavy metal med tunga o sköna gitarrer
 • Malmö - Malmö Stadion

  2013-07-10

  Underbar spelning som alltid med Maiden! från Billy Hansson, 2013-09-13
  Maiden leverar som alltid när de lirar i Sverige. Ljudet kunde varit bättre, men var helt okej. Malmö Stadion är ingen ultimat konsertarena direkt. Tyvärr var (sittplats)publiken riktigt tråkig och satt bara ner och applåderade till skillnad när man sett Maiden i stockholm och göteborg, så det saknades det där draget man vanligtvis får på ett gig med Maiden. Maiden leverar som vanligt, tyvärr gjorde inte publiken det.
 • Malmö - Malmö Arena

  2013-07-10

  Jätte bra spelning. från Robin Johansson, 2013-08-15
  Jag har inte sett Maiden så här taggade på många konserter, as bra spelning! Publiken var lite sådär, märktes att det var många första Maiden konsertare. Publiken gav inte riktigt det som Maiden förtjänade.

Liknande artister

Fortsätt till andra evenemang