Profil

Hultsfredsfestivalen

Ridå upp: Hultsfredsfestivalen på eventim.se

Välkommen till artistsidan för Hultsfredsfestivalen på eventim.se. Profil för Hultsfredsfestivalen utökas kontinuerligt: Här hittar du redan nu eller inom en snar framtid rapporter från fans, nyheter, nedladdningar, bilder och biografier.

BiljetTips - Bevaka dina favoriter!

Bevaka dina favoriter - Få besked via e-post om biljettsläpp till evenemang med dina utvalda artister!

Om artisten

Biografi

Hultsfredsfestivalen är en årlig festival som funnits sedan 1986. När FKP Scorpio 2011 inledde sin långsiktiga satsning på den klassiska festivalen i Hultsfred var det en händelse som följdes med stort intresse långt utanför Sveriges gränser. Med en av de absolut tyngsta europeiska aktörerna på livemusiksidan som arrangör, har festivalen tagit ett ...
Läs mer

 •  
  Hultsfredsfestivalen
    4.5 stjärnor, från 124 Recensioner
 • Märsta - Mitt ute på en åker

  2013-06-13

  Vilket skämt till festival från CE, 2013-09-17
  Så dödade Scorpio Hultsfredfestivalen fullständigt. Artisterna var fantastiska, men ALLT annat med festivalen var i bästa fall ett skämt.
 • Märsta - Hultsfredsfestivalen

  2013-06-13

  Bra band från Drömmen, 2013-07-07
  Bra med en festival med många mindre band som man kunde upptäcka, t ex NO och frightened rabbits. Konstigt system för mat o dryck dock, lite bänkar soptunnor osv.
 • Märsta - ?

  2013-06-13

  En rolig helg! från Christina, 2013-06-25
  Positivt: Bra band och riktigt skönt folk! Och för en gångs skull, lugnt på lugna campingen. Vädret på lördagen var helt underbart! Det lilla positiva i att det var lite folk var att stå längst fram på spelningar osv. Negativt: Lite för lite folk, det sabbade lite av festivalkänslan. Biljetterna var kanske lite för dyra med tanke på festivalens storlek, men det är förståeligt, annars kanske det inte hade blivit någon festival överhuvudtaget. En annan sak var överpriserna på kaffe och laddning. Förra året fick man kaffe till hyfsat pris och laddningen kostade 10 kr. Trots det negativa ångrar jag inte att åkte, hade faktiskt en toppenhelg som var en bättre festivalupplevelse än förra Hultsfred. Hur som helst, tack Hultsfred för denna helg, den kommer inte glömmas!

Fortsätt till andra evenemang