Profil

Hultsfredsfestivalen

Hultsfredsfestivalen - Biljetter hos eventim.se

Hultsfredsfestivalen är en årlig festival som funnits sedan 1986. När FKP Scorpio 2011 inledde sin långsiktiga satsning på den klassiska festivalen i Hultsfred var det en händelse som följdes med stort intresse långt utanför Sveriges gränser. Med en av de absolut tyngsta europeiska aktörerna på livemusiksidan som arrangör, har festivalen tagit ett stort kliv upp när det gäller att erbjuda sin publik exklusiva spelningar, 2011 års line up väckte uppmärksamhet för sin fingertoppskänsla att blanda en up and coming skara artister med etablerade större namn. Arrangören satsar mycket på att erbjuda besökarna bekvämlighet, så finns t.ex. flera valmöjligheter gällande boendeformer, mat och dryck och service i stort. Hultsfredsfestivalen arrangeras som alltid i den natursköna Folkets Park invid sjö... Läs merBiljettalarm

Med Eventims biljettalarmsfunktion kan du bevaka artister och andra attraktioner; vi meddelar via e-post när vi har biljetter till evenemang som matchar dina intresseanmälningar.

Om artisten

Artistens biografi

Hultsfredsfestivalen är en årlig festival som funnits sedan 1986. När FKP Scorpio 2011 inledde sin långsiktiga satsning på den klassiska festivalen i Hultsfred var det en händelse som följdes med stort intresse långt utanför Sveriges gränser. Med en av de absolut tyngsta europeiska aktörerna på livemusiksidan som arrangör, har festivalen tagit ett ...
Läs mer

 •  
  Hultsfredsfestivalen
    4.5 stjärnor, från 124 Fan reports
 • Märsta - Stoxa

  2013-06-13

  Lyxig line up, för oss som var där från Mli, 2013-06-17
  Efter att ha läst diverse krönikor och recensioner från festivalen kan jag inte annat än känna en orättvisa. De två ständigt återkommande nedslagen är vädret och att det var få besökare. Vädret kan arrangören knappast råda över, och antalet besökare försökte man driva uppåt så gott det gick. Att flytta festivalen till Stoxa gjorde bland annat att jag valde att åka då det är nära för mig så det ser jag bara som positivt. Man har gjort jämförelser med den gamla Hultsfredsfestivalen och jag har själv upplevt den i mina tonår då jag gick vilse flera gånger för att det var så stort. Den här upplagan av Hultsfred var i ett mindre format, campingen var mindre och låg närmare området vilket var skönt för att det gick fort att ta sig fram och tillbaka. Festivalområdet var mindre, vilket gjorde att man snabbt kunde ta sig mellan scenerna och se så mycket som möjligt av alla konserter man ville se. Jag är helt klart nöjd med festivalen, glada och trevliga besökare, allt omkring flöt på bra och det viktigaste av allt, fantastisk musik! Även de mindre banden höll en hög nivå och jag upptäckte massa ny musik. Arctic Monkeys, Bastille, Hästpojken, Kings of Convenience och Imagine Dragons är bara några av de fantastiska banden vi fick uppleva, men störst av allt var för mig att få se Mew som jag har velat se de senaste 7 åren. Tack Hultsfredsfestivalen, vi ses nästa år igen, med eller utan nytt namn.
 • Märsta - STOXA

  2013-06-13

  Bästa festivalen! från Kajsa, 2013-06-17
  Trots regn första dagen var det en av de bättre festivaler som jag har upplevt. Bra ordnat med närhet till camping/festivalområde, god mat och inte alls så mycket folk och trängsel. Och sist men inte minst - BRA bokningar!
 • Märsta - Stoxa

  2013-06-15

  Tegan & Sara var kanonbra!!! från sahlbergskan, 2013-06-16
  Synd att det var så lite folk, men de som tittade på Tegan & Sara måste varit asnöjda. Fy fan va de va bra!! Så jäääävla bra!

Sök vidare