Henrik Berggren - Malmö - Biljetter

Som frontman för det hyllade rockbandet Broder Daniel nådde han snabbt legendstatus på den svenska musikscenen. Ef...

Ytterligare information ...

  • Var och när?

  • För mig och andra

  • Eventim Community

Välj biljetter:

Boka biljetter

Åldersgräns: 18 år
Dörrarna öppnas: 19:00
På scen: 20:00
För Rullstols- och Ledsagarbiljetter kontakta Eventims Kundservice 0771-130 150, Man-Tor 10-17, Fre 10-15.30

EvenemangOrterDatum
Henrik BerggrenMALMÖ
Kulturbolaget
fr, 2017-12-08
20:00
 
Från SEK 470,00
Print@Home biljetter finns  Biljetter
Till evenemangsöversikt1 - 1 från 1

Information

Som frontman för det hyllade rockbandet Broder Daniel nådde han snabbt legendstatus på den svenska musikscenen. Efter att han under våren 2017 släppte sitt första album som soloartist som efterföljdes av en sommarturné stod det klart att Sveriges kärlek till Henrik Berggren bara växt under hans år av tystnad. Den 8 december återvänder han till Malmö för en spelning på KB! (Biljetter släpps fredag 25/8 kl. 10:00 via Kulturbolaget.se!)

Som ett av Sveriges genom tiderna mest älskade band har Broder Daniels musik en speciell plats i musikälskares hjärtan. Under sin brokiga karriär har det ofta varit i sin frånvaro som bandets popularitet och mytstatus vuxit. När de oväntat fick sitt genombrott för den stora publiken via omvägen på soundtracket till Fucking Åmål, när de efter år i exil släppte sista skivan och möttes av en mycket större publik än den de lämnat eller nu när legenden sedan avskedet bara vuxit och vuxit.

Nio år sedan Broder Daniel tog farväl med en känsloladdad konsert på Way Out West och 14 år sedan det senaste albumet, Cruel Town, släppte 2 mars Henrik Berggren utan förvarning sin första singel som soloartist. Efter år av spekulationer och saknad var han tillbaka!

5 maj kom albumet Wolf's Heart. Albumet möttes med idel lovord i pressen och gick direkt in på en tredjeplats på albumlistan. Under våren och sommaren gick även singeln Wild Child varm från radioapparaterna. Sommarturnén som följde albumsläppet kan bara beskrivas som en succé. En triumferande återkomst och en vacker återförening mellan Berggren och hans stora skara följare som avslutades med en storslagen konsert på Malmöfestivalens stora scen.

Men Henrik Berggren är långt ifrån klar. Under hösten beger han sig återigen ut på turné, den här gången inomhus i lokaler som fullt ut kan ta vara på dramatiken i hans musik. När han besöker Malmö den 8 december känns det då självklart att det är KB som får agera värd för denna levande legend!


+ + + + +

På KB accepteras inte kortköp i bar, garderob eller till artistens merchandise-försäljning, endast kontantköp.
Cash Is King!

Äta innan konserten?
Vi rekommenderar Restaurang Scania, Friisgatan / Bergsgatan 040-30 21 14 scaniabar.se/
eller
Plocke Pinn, Bergsgatan 29 040-23 37 50 plockepinn.se/

Rullstolsbiljett, via Eventims Kundservice på telefon 0771-130 150

Fortsätt till andra evenemang