Håkan Hellström - Biljetter

Upplev Håkan Hellström sommaren 2017, när han reser land och rike runt på turnén Rullande Åska.

Ytterligare information ...

 • Var och när?

 • För mig och andra

 • Eventim Community

Välj biljetter:

Boka biljetter

Åldersgräns 13 år.
Rullande Åska Guld-biljetter 18 år.

EvenemangOrterDatum
Håkan Hellström - Rullande Åska 2017MALMÖ
Mölleplatsen
lö, 2017-07-22
18:00
 
Från SEK 595,00
Print@Home biljetter finns  Biljetter
1 - 1 från 1

Information

Resan startade med två gyllene försommarkvällar i juni. Nu sluts cirkeln med den blixtrande turnén Rullande Åska, som slutar där det hela började. Med en brokig skara med sig i revytåget, reser Håkan Hellström land och rike runt till nya sommarkvällar, nya platser och nya äventyr – i hela Sverige: Stockholm, Gävle, Umeå, Örebro, Karlstad, Borgholm, Malmö och Göteborg.

Upplev Håkan Hellström sommaren 2017 på turnén Rullande Åska!

Åldersgräns 13 år. Rullande Åska Guld-biljetter 18 år.
 •  
  Håkan Hellström
    4.8 stjärnor, från 42 Recensioner
 • Helsingborg - Sofiero Slott

  2013-08-01

  kanonbra! från Anette, 2013-09-25
  Alltid mysigt på Sofiero som tillåter mysfaktorn med picknick! mysigt att äta till Olles lugna fina musik!
 • Helsingborg - Sofiero Slott

  2013-08-01

  Håkan levererade - inte publiken. från Jessica, 2013-08-18
  Förbandet, Olle, var inte direkt någon stämningshöjare utan snarare raka motsatsen. Men sen talar vi om Håkan. Inget kan ta ifrån honom magin som sprider sig över hela området så fort han och bandet intar scenen. Jag stod långt fram, hade varit på på plats tidigt för att just få en bra plats. Men av någon anledning hade Sofiero en underlig regel gällande alkohol, det var nämligen fritt fram att ta in bag-in-box, petflaskor fyllda med vodka osv. Detta resulterade i att folket i publiken var överberusade, varav en framför mig kräkte ner sig själv och oss andra inom samma kvadratmeter. Bakom mig och mina vänner stod ett sällskap på 20 överberusade ungdomar (jag är själv 24 år!) som förmodligen hade druckit mer än dem själv förstod. Detta sällskap förstörde min och mina vänners kväll där dem hade tråkig attityd, puttades, trängdes och störde sig fram tills halva konserten pågått och vi inte orkade stå emot längre och fick därav flytta längst bak för att kunna andas efter kampen att inte ramla omkull. Funderingarna lyder förstås att VARFÖR går man på konsert hejdlöst berusad samt att VARFÖR arrangörerna tillåter ännu mer sprit på området? Katastrof. Totalt. Håkan levererade, men INTE publiken som verkade ha betalt en bra summa för att bli berusade och förstöra för trogna fans. Stämningen drog ner konserten i helhet.
 • Helsingborg - Sofiero

  2013-08-01

  Helt underbar! från Smilla, 2013-08-12
  Jag hörde att det skulle bli värsta kön så jag åkte in till sofiero och köade i över 26 timmar! När det väl började var jag nummer 12 in och kom längst fram, dock orkade jag inte med trycket och fick bäras över. Men Håkan är så fantastisk att det går inte och förklara, han satte hela sofiero i gung! Alla stod och dansade och hoppade, det var helt magiskt.

Fortsätt till andra evenemang

FanTickets

FanTickets finns tillgängliga!