Profil

Gojira - Biljetter hos eventim.seBiljettalarm

Med Eventims biljettalarmsfunktion kan du bevaka artister och andra attraktioner; vi meddelar via e-post när vi har biljetter till evenemang som matchar dina intresseanmälningar.

Om artisten

 •  
  Gojira
    4.9 stjärnor, från 10 Fan reports
 • Göteborg - Brewhouse

  2012-10-31

  Awesome! från Nicole, 2012-11-07
  Riktigt bra spelning, längtar tills nästa gång!! Skön stämning och riktigt bra ljud och framträdande.
 • Lund - Mejeriet

  2012-11-01

  Gojira - kort och gott från tommie.anderberg@gmail.com, 2012-11-06
  Gojira levererade efter förväntan men bandet var kanske lite besvikna på den stillastående svenska publiken, men sådana är ju svenskar oftast: vi diggar stenhårt, inombords. Det trista var att bandet nog ledsnade på den apatiskt stirrande publiken och slutade spela efter ungefär en timma, men har man betalat 300 spänn tycker jag gott och väl bandet kunde ha härdat ut och levererat ytterligare åtminstone en halvtimma. Flera hits saknades, ju, faktiskt. I övrigt: ljudet var bra, även om baskaggarna överröstade basguran som knappt hördes. Men överlag är jag ändå jättenöjd, inte minst med ljusshowen som var distinkt synkad med musiken. Sen är ju bandet bland de bästa i genren. Trumfas kanske bara av Mastodon och Opeth, beror på vilket humör man är på.
 • Lund - Mejeriet

  2012-11-01

  Så bra som det kan bli... från Paddan, 2012-11-05
  Gojira spelning i Lund var så hård och tung att man stundtals trodde att hjärtat skulle leta sig bak mot ryggraden och inte titta fram igen! Likt en tung industri stansades det in leenden som på löpande band på de som var där. Publiken fick vad de ville! Dock saknar man alltid något när ett band som har så mycket i säcken spelar. Trumsolon är något man sällan skådar på konserter nu för tiden och man kan bara fråga varför då det är ett ypperligt sätt att få ner tempot på utan att intresset på något sett svalnar, sen är det bara gasen i botten som gäller och då blir extra effektfullt! Extra plus för förbandet Klones tolkning av Björks Army of me.

Sök vidare