Profil

Getaway Rock Festival

Getaway Rock Festival - Biljetter hos eventim.se

Getaway Rock Festival är en rock-/hårdrocksfestival i Gävle som arrangerades för första gången 8-10 juli 2010. Festivalen hölls i gasklockeområdet som är beläget i stadsdelen Brynäs i centrala Gävle. Festivalen hade tre scener, varav en inomhus i de gamla tegelgasklockorna, medan de två största scenerna var belägna utomhus. Getaway fick mycket bra kritik för att vara en helt nystartad festival av både besökare och artister som tyckte att den var mycket välorganiserad och genomtänkt. Läs merBiljettalarm

Med Eventims biljettalarmsfunktion kan du bevaka artister och andra attraktioner; vi meddelar via e-post när vi har biljetter till evenemang som matchar dina intresseanmälningar.

Om artisten

Artistens biografi

Getaway Rock Festival är en rock-/hårdrocksfestival i Gävle som arrangerades för första gången 8-10 juli 2010. Festivalen hölls i gasklockeområdet som är beläget i stadsdelen Brynäs i centrala Gävle. Festivalen hade tre scener, varav en inomhus i de gamla tegelgasklockorna, medan de två största scenerna var belägna utomhus. Getaway fick mycket bra ...
Läs mer

 •  
  Getaway Rock Festival
    4.3 stjärnor, från 257 Fan reports
 • Gävle - Gasklockorna

  2014-08-07

  Dålig utbud på drickat från Stefan Sievola, 2014-08-10
  Banden var bra. Men utbudet på drickat var dåligt. Bara 1 sorts öl å cider i baren. Som dessutom var dyrt.
 • Gävle - Gasklockorna

  2014-08-07

  positivt överraskad från Kibbe, 2014-08-10
  Mitt första besök på Getaway rock festival och jag är väldigt nöjd. Stora oron var chip-armbandet med det funkade smärtfritt. Ett litet minus på området framför stora scen längst bort, de var lite för litet. Men i det stora hela, en jättebra festival värd ett besök.
 • Gävle - gasklockorna

  2014-08-07

  Massa bra musik! från Johan Lindkvist, 2014-08-10
  Det enda jag känner jag kan klaga lite på är att pappret på bajamajjorna var slut jämt. I övrigt en helt klockren festival på alla sätt. Chipen funkade skitbra.

Sök vidare