Getaway Rock Festival

Getaway Rock Festival - Biljetter hos eventim.se

Getaway Rock Festival är en rock-/hårdrocksfestival i Gävle som arrangerades för första gången 8-10 juli 2010. Festivalen hölls i gasklockeområdet som är beläget i stadsdelen Brynäs i centrala Gävle. Festivalen hade tre scener, varav en inomhus i de gamla tegelgasklockorna, medan de två största scenerna var belägna utomhus. Getaway fick mycket bra kritik för att vara en helt nystartad festival av både besökare och artister som tyckte att den var mycket välorganiserad och genomtänkt. Läs mer

Getaway Rock Festival 2014

Getaway Rock Festival 2014

2014-08-06 - 2014-08-07

Getaway Rock Festival vid Gasklockorna i Gävle äger rum 7-9 augusti 2014.
Mer om detta evenemangBiljettalarm

Med Eventims biljettalarmsfunktion kan du bevaka artister och andra attraktioner; vi meddelar via e-post när vi har biljetter till evenemang som matchar dina intresseanmälningar.

Om artisten

Artistens biografi

Getaway Rock Festival är en rock-/hårdrocksfestival i Gävle som arrangerades för första gången 8-10 juli 2010. Festivalen hölls i gasklockeområdet som är beläget i stadsdelen Brynäs i centrala Gävle. Festivalen hade tre scener, varav en inomhus i de gamla tegelgasklockorna, medan de två största scenerna var belägna utomhus. Getaway fick mycket bra ...
Läs mer

 •  
  Getaway Rock Festival
    4.3 stjärnor, från 251 Fan reports
 • Gävle - Gasklockorna

  2013-08-08

  Briljant festival! från Pestbarn, 2013-08-21
  Det enda som kunde rå på den fantastiskt goda stämningen på denna festival var regnet, som gjorde sig påmint i tid och otid. Vädret spelade dock ingen som helst roll under de spelningar som drabbades, då samtliga akter jag bevittnade levererade till 100! Lamb of God var ett kärt återseende, ett band som under de 7 åren som passerat sedan jag såg dem sist släppt två enormt bra album, och under den tid de stod på scenen röjde de helt kompromisslöst med både nytt och gammalt material. En av de mest minnesvärda spelningarna i mitt liv var så klart Gojira. Med en galet snygg ljusshow, grym setlist, och en scenshow som stundvis förde tankarna till en parkouruppvisning tog de helt klart hem priset för bästa spelning hittills under 2013. Stort plus till FKP Scorpio som äntligen insett att hårdrockare inte gillar att stå och trängas i öltält på festivalområdet. I år var det äntligen fritt fram att köpa alkohol och förtära den precis var du kände för, vilket innebar att du inte behövde hetsdricka bara för att inte riskera att missa nästa band. Allt som allt var det här en kanonbra festival, men vad kan man väl förvänta sig? Det är ju trots allt Getaway.
 • Gävle - Gasklockorna, Gävle

  2013-08-08

  System var underbara! från Axel, 2013-08-19
  Finns inte så mycket mer att säga, men priset var lite väl högt för en kväll. Hade det vart billigare hade man kanske t.om åkt på en andra kväll, Lamb of God hade nog vart kul att se också. Annars riktigt bra festival och än en gång - System var underbara!
 • Gävle - Gävle hamn

  2013-08-08

  Grym festival! från Niklas, 2013-08-19
  Grym festival, bra arrangerad, bra med toaletter, bra städning på området! Men framför allt grymma band! Ses garanterat nästa år!

Sök vidare