Getaway Rock Festival 2014 - Biljetter

Getaway Rock Festival vid Gasklockorna i Gävle äger rum 7-9 augusti 2014.

Ytterligare information ...

 • Var och när?

 • För mig och andra!

 • Eventim Community

Välj biljetter:

Boka biljetter
evenemangOrterDatum
Gävle
Gasklockorna
on, 2014-08-06
12:00
 
Från 200,00 SEK
ticketdirect finns Biljetter
Gävle
Gasklockorna
to, 2014-08-07
14:00
 
Från 1 490,00 SEK
ticketdirect finns Biljetter
1 - 2 från 2 evenemang
Presenteras av FKP Scorpio

Getaway Rock Festival arrangeras nu för tredje gången i FKP Scorpios regi. Platsen för festivalen är som tidigare år vid Gasklockorna i Gävle och kommer äga rum 7-9 augusti 2014.

Getaway Rock Festival arrangeras av en av Europas absolut tyngsta arrangörer av livemusik, FKP Scorpio.

För mer info besök: www.getawayrock.se

Åldersgränser:
13 år fyllda, gäller för Festivalområdet.
16 år fyllda, rekommenderar vi för Campingarna.

Köpvillkor: Arrangören reserverar sig för ändringar i festivalprogrammet. Köpt biljett återköps endast om hela arrangemanget blir inställt.

 •  
  Getaway Rock Festival
    4.3 stjärnor, från 251 Fan reports
 • Gävle - Gasklockorna

  2013-08-08

  Briljant festival! från Pestbarn, 2013-08-21
  Det enda som kunde rå på den fantastiskt goda stämningen på denna festival var regnet, som gjorde sig påmint i tid och otid. Vädret spelade dock ingen som helst roll under de spelningar som drabbades, då samtliga akter jag bevittnade levererade till 100! Lamb of God var ett kärt återseende, ett band som under de 7 åren som passerat sedan jag såg dem sist släppt två enormt bra album, och under den tid de stod på scenen röjde de helt kompromisslöst med både nytt och gammalt material. En av de mest minnesvärda spelningarna i mitt liv var så klart Gojira. Med en galet snygg ljusshow, grym setlist, och en scenshow som stundvis förde tankarna till en parkouruppvisning tog de helt klart hem priset för bästa spelning hittills under 2013. Stort plus till FKP Scorpio som äntligen insett att hårdrockare inte gillar att stå och trängas i öltält på festivalområdet. I år var det äntligen fritt fram att köpa alkohol och förtära den precis var du kände för, vilket innebar att du inte behövde hetsdricka bara för att inte riskera att missa nästa band. Allt som allt var det här en kanonbra festival, men vad kan man väl förvänta sig? Det är ju trots allt Getaway.
 • Gävle - Gasklockorna, Gävle

  2013-08-08

  System var underbara! från Axel, 2013-08-19
  Finns inte så mycket mer att säga, men priset var lite väl högt för en kväll. Hade det vart billigare hade man kanske t.om åkt på en andra kväll, Lamb of God hade nog vart kul att se också. Annars riktigt bra festival och än en gång - System var underbara!
 • Gävle - Gävle hamn

  2013-08-08

  Grym festival! från Niklas, 2013-08-19
  Grym festival, bra arrangerad, bra med toaletter, bra städning på området! Men framför allt grymma band! Ses garanterat nästa år!

Om artisten

Artistens biografi

Getaway Rock Festival är en rock-/hårdrocksfestival i Gävle som arrangerades för första gången 8-10 juli 2010. Festivalen hölls i gasklockeområdet som är beläget i stadsdelen Brynäs i centrala Gävle. Festivalen hade tre scener, varav en inomhus i de gamla tegelgasklockorna, medan de två största scenerna var belägna utomhus. Getaway fick mycket bra ...
Läs mer

Sök vidare

FanTickets

FanTickets finns tillgängliga!