Getaway Rock Festival 2014 - Biljetter

Getaway Rock Festival vid Gasklockorna i Gävle äger rum 7-9 augusti 2014.

Ytterligare information ...

 • Var och när?

 • För mig och andra!

 • Eventim Community

Välj biljetter:

Boka biljetter
evenemangOrterDatum
Gävle
Gasklockorna
on, 2014-08-06
12:00
 
Från 100,00 SEK
ticketdirect finns Biljetter
Gävle
Gasklockorna
to, 2014-08-07
14:00
 
Biljetter finns
ticketdirect finns Biljetter
1 - 2 från 2
Presenteras av FKP Scorpio

Getaway Rock Festival arrangeras nu för tredje gången i FKP Scorpios regi. Platsen för festivalen är som tidigare år vid Gasklockorna i Gävle och kommer äga rum 7-9 augusti 2014.

Getaway Rock Festival arrangeras av en av Europas absolut tyngsta arrangörer av livemusik, FKP Scorpio.

För mer info besök: www.getawayrock.se

Åldersgränser:
13 år fyllda, gäller för Festivalområdet.
16 år fyllda, rekommenderar vi för Campingarna.

Köpvillkor: Arrangören reserverar sig för ändringar i festivalprogrammet. Köpt biljett återköps endast om hela arrangemanget blir inställt.

 •  
  Getaway Rock Festival
    4.3 stjärnor, från 251 Fan reports
 • Gävle - Gasklockorna

  2013-08-08

  Getaway Rock festival 2013 från Linnea NEZE Thuresson, 2013-10-16
  Det mesta med Getaway Rock festival i år var bra. Varken mer eller mindre. Att regnet öste ner kan ingen göra nåt åt. och det var helt okej. Men själva organiseringen av festivalområdets upplägg var väl inte det ultimata. Det borde finnas fler entréer, mer specifik bandmerch att köpa och mer skivförsäljning. Jag är van festivalbesökare och har en del att önska av Getaway. Mer avgränsade områden för mat och tydligare med dryckesanvisningarna. Det var dessutom alldeles för lätt att fuska med alkoholarmbanden för underåriga. Fler möjligheter att sitta och äta vore bra. Och det största och sämsta med festivalen; att mat och dryck (främst alkoholfritt!) var så sjukligt dyrt på området!! Tacka fan för att det fanns billiga affärer i närheten av campingområdet. Bajamajorna vore tacksamt om dom sköttes oftare dessutom. Mer handsprit åt folket!! Men jag är väldigt glad åt att det gick bussar så frekvent in till centrum. Är dock överlycklig över bredden på musikgenres! Jag älskar Within Temptation och är överlycklig att jag dessutom fick se System of a Down, Alcest, Uncle Acid och Behemoth!
 • Gävle - Gasklockorna

  2013-08-08

  Grymt bra festival med grymt bra band! från Johan Öberg, 2013-10-05
  Getaway 2013 var utan tvekan det bästa jag varit på. Dock synd med regn, fast det gav en grymt bra stämning till banden. Speciellt Cult of Luna och In Flames.
 • Gävle - Gasklockorna

  2013-08-08

  Varierande och bra spelningar från Hanna Åsberg, 2013-08-31
  Inga av mina favoritband spelade, men såg flera riktigt bra spelningar i varierande genrer, bl.a. Entombed och Within Temptation. Bandet Philm var en positiv överraskning som jag fortsätter att lyssna på hemma efter festivalen. Upplevde det som positivt att man i år kunde ta med sig sin öl och dricka var som helst på området. Det vegetariska utbudet av mat har försämrats jämfört med 2010 och 2011. (Jag missade festivalen 2012 så jag vet inte hur det var då.)

Om artisten

Artistens biografi

Getaway Rock Festival är en rock-/hårdrocksfestival i Gävle som arrangerades för första gången 8-10 juli 2010. Festivalen hölls i gasklockeområdet som är beläget i stadsdelen Brynäs i centrala Gävle. Festivalen hade tre scener, varav en inomhus i de gamla tegelgasklockorna, medan de två största scenerna var belägna utomhus. Getaway fick mycket bra ...
Läs mer

Sök vidare

FanTickets

FanTickets finns tillgängliga!