Getaway Rock Festival 2015 - Biljetter

Getaway Rock Festival 2015 äger som vanligt rum vid Glasklockorna i Gävle - 6-8 augusti.

Ytterligare information ...

 • Var och när?

 • För mig och andra!

 • Eventim Community

Välj biljetter:

Boka biljetter
evenemangOrterDatum
Gävle
Gasklockorna
on, 2015-08-05
12:00
 
Från 100,00 SEK
ticketdirect finns Biljetter
Gävle
Gasklockorna
to, 2015-08-06
12:00
 
Från 1 490,00 SEK
ticketdirect finns Biljetter
1 - 2 från 2
Getaway Rock Festival
Gävle, 6-8 augusti 2015

Gasklockeområdet i stadsdelen Brynäs i centrala Gävle är skådeplatsen för en rockfestival med variation och en hel del attityd – Getaway Rock Festival.

Mellan den 6 och 8 augusti 2015 besöker metalfans från hela Sverige Gävle för att njuta av allt från hardcore och thrash metal till dödsmetal och 70-talsrock. Festivalen består av tre scener, varav en av dem är placerad inomhus i en av tegelglasklockorna. Det är ett minst sagt unikt festivalområde, men samtidigt en helt naturlig plats för banden, artisterna, genren och musiken som utgör vår festival. På Getaway Rock Festival kan man välja att campa för att uppleva festen på klassiskt manér, men om du är något mer bekväm av dig ligger Gävle centrum en rask promenad bort. Där finner du ett brett utbud av både vandrarhem och hotell. Är du boende i Gävle går det givetvis alldeles utmärkt att sova i din egna säng för att ladda krafterna inför tre dagar fyllda av musik, fest och andra spännande event på området.

Presenteras av FKP Scorpio
Getaway Rock Festival arrangeras nu för fjärde gången i FKP Scorpios regi. Platsen för festivalen är som tidigare år vid Gasklockorna i Gävle och kommer äga rum 6-8 augusti 2015.

Festivalen arrangeras av en av Europas absolut tyngsta arrangörer; FKP Scorpio. Förutom Getaway Rock Festival arrangerar FKP Scorpio även Bråvalla Festival, Where’s the Music?, Country to Country samt driver en stor konsertverksamhet på årsbasis. Mer information om arrangören finns på www.fkpscorpio.se

För mer information om Getaway Rock Festival besök: www.getawayrock.se

Åldersgränser:
13 år fyllda gäller för Festivalområdet.
Rekomenderad ålder för campingen är 16 år.

Köpvillkor: Arrangören reserverar sig för ändringar i festivalprogrammet. Köpt biljett återköps endast om hela arrangemanget blir inställt.

Festivalpass
Ger inträde till festivalområdet den 6-8 augusti och gäller alla tre dagar. Vill du även ha tillgång till camping väljer du istället den biljett som inkluderar det campingalternativ du föredrar.

Parkering väljer du som tillägg då det inte ingår i biljetten.
 •  
  Getaway Rock Festival
    4.2 stjärnor, från 342 Fan reports
 • Gävle - Getaway Rock Festival

  2014-08-07

  LÖJLIG BRA från fredde, 2014-09-04
  Klart en av mina bästa festivaler. minus var att det var inte så mycke folk men ändå. All lite mer extrem musik denna festival tog allt. watain, marduk, gorgoroth, slayer mm, mm... Blir som vanligt nästa år med. Hoppas på lika onda tunga band då med...
 • Gävle - Getaway Rock festival

  2014-08-07

  Kanonbra framträdaden från Bigge, 2014-08-30
  Jag åkte till Getaway för Arch enemy och Kreator. Dom leverarde bra musik båda banden även dom andra, förutom det första bandet Skitarg, jag är ledsen men dom var nog det sämsta jag sett men det är min åsikt. Kreator & Arch enemy var tunga och kanonbra. Vädret var inte det bästa första timmarna fram till 15.00 men sånt kan man inte ansvara för. Tack för en bra trash och power metal dag.
 • Gävle - Gasklockorna

  2014-08-07

  Välskött men trångt. från pson, 2014-08-25
  Varför begränsade ni campingen till hälften mot tidigare år? Vi fick ju snudd på stapla tälten på varandra för att få plats. Kändes som ett hån att se det stora tomma fältet utanför stängslet samtidigt som vi satt ihoppackade som boskap. Annars var det inte mycket och klaga på, i år hade ni till och med fått acceptabelt ljud på alla scener, inte illa ;) Betalningen med chip var smidigt, långa köer ett minne blott, däremot var det lite svårt och hänga med hur mycket som drogs varje gång man betalade. Rätt säker på att jag betalade för mycket för min mat mer än en gång.

Om artisten

Artistens biografi

Getaway Rock Festival är en rock-/hårdrocksfestival i Gävle som arrangerades för första gången 8-10 juli 2010. Festivalen hölls i gasklockeområdet som är beläget i stadsdelen Brynäs i centrala Gävle. Festivalen hade tre scener, varav en inomhus i de gamla tegelgasklockorna, medan de två största scenerna var belägna utomhus. Getaway fick mycket bra ...
Läs mer

Sök vidare

FanTickets

FanTickets finns tillgängliga!