Profil

Full of Hate Tour - Biljetter hos eventim.se

Biljettalarm

Med Eventims biljettalarmsfunktion kan du bevaka artister och andra attraktioner; vi meddelar via e-post när vi har biljetter till evenemang som matchar dina intresseanmälningar.

 •  
  Full of Hate Tour
    4.3 stjärnor, från 11 Fan reports
 • Göteborg - Trädgårn

  2012-02-28

  Mycket nöjd från Sanna Fridh, 2012-03-05
  Jag såg allting förutom då jag missade en del av Suicidal Angels spelning. Tyckte det var bra anordnat av Trädgårn med att de framförallt öppnade balkongområdet då jag som är kort kunde stå där uppe och se istället för att slåss om ståplats framför scenen. Bra band, bra spelningar i överlag. Framförallt mycket nöjd med Behemoth. Kändes kanske lite långt med 5 band men i övrigt hade jag inga problem.
 • Stockholm - Munchenbryggeriet

  2012-02-27

  King spelning från Peder, 2012-03-05
  Suveränt täcker det mesta av hela kvällen på Munchen bryggeriet. Avslutningen med Behemoth och Cannibal Corpse var lysande, och dom fyra banden innan var inte mycket sämre dom heller.
 • Stockholm - Münchenbryggeriet

  2012-02-27

  Smaller och Bang! från Fredrik Bajc Johansson, 2012-03-01
  Hej och hå! Jodå, ska det skakas hår och moshas så var det här verkligen en praktspelning! Mycket nöje. Dock fick jag ont i huvudet, tror jag hade en liten hjärnskakning när jag kom hem (spydde nämligen i badkaret (det är lätt att göra rent)). Stel som en jävla pinne och blåslagen var man dagarna efter, men sånt hör till. Alla band var bra. Inget mer att säga om det. Dock var Suicidal Angels mycket bättre den här gången än förra gången de spelade i Stockholm på Thrashfest 2010. Folk har väl fått upp ögonen för dom, även jag. Jag var där mest för att se Behemoth och jävlar vad vad bra det var! Bra setlist (saknade dock As above so below), snyggt scenframträdande och mycket bra ljud. Cannibal Corpse var precis som jag hade föreställt mig, smaller och bang! Missförstå mig inte, älskar Cannibal Corpse och de visar att de fortfarande regerar på tronen över Death Metal. Har bara en sak jag tyckte var mindre bra (fast ändå inte). 6 st band blir lite mycket. Även fast Nexus Inferis, Misery Index och de andra var bra allihop så blir man trött framåt midnatt (kanske är det åldern, är ju fan snart 20 år). 4 band som Thrashfest hade 2010 var precis lagom. Nu har ju dom också utökat antalet band och, vafan, mer band blir man ju bara glad av. Dock var jag så slutkörd när Cannibal Corpse gick på scen och med min huvudvärk som bara blev värre fick man ta i från tårna för att orka vara med i moshen på Hammer Smashed Face. Det gick, fick dock sota för det sen hemma. Allt som allt, mycket bra skit!! Ta hit det igen!

Liknande artister

Sök vidare