Profil

Full of Hate Tour - Biljetter hos eventim.seBiljettalarm

Med Eventims biljettalarmsfunktion kan du bevaka artister och andra attraktioner; vi meddelar via e-post när vi har biljetter till evenemang som matchar dina intresseanmälningar.

 •  
  Full of Hate Tour
    4.3 stjärnor, från 11 Fan reports
 • Göteborg - Trädgårn

  2012-02-28

  Mycket nöjd från Sanna Fridh, 2012-03-05
  Jag såg allting förutom då jag missade en del av Suicidal Angels spelning. Tyckte det var bra anordnat av Trädgårn med att de framförallt öppnade balkongområdet då jag som är kort kunde stå där uppe och se istället för att slåss om ståplats framför scenen. Bra band, bra spelningar i överlag. Framförallt mycket nöjd med Behemoth. Kändes kanske lite långt med 5 band men i övrigt hade jag inga problem.
 • Stockholm - Munchenbryggeriet

  2012-02-27

  King spelning från Peder, 2012-03-05
  Suveränt täcker det mesta av hela kvällen på Munchen bryggeriet. Avslutningen med Behemoth och Cannibal Corpse var lysande, och dom fyra banden innan var inte mycket sämre dom heller.
 • Stockholm - Fryshuset

  2012-02-27

  Fullkomligt briljant! från Johan Alexandersson, 2012-02-29
  En kväll som stundtals gav mig gåshud! Legion Of The Damned lirade tight och röjde på bra som fan. Behemoth lyckas på något sätt framstå som folkliga trots sitt hårda uttryck i musiken men framförallt en ljusshow som knäcker det mesta. Mycket bra spelningar av båda banden men oavsett show, scenbygge eller smink så är det Cannibal Corpse som äger hela kvällen. Då Corpsegrinder kliver på scenen så vet man att det kommer bli svinbra. Första basgångarna som Alex Webster ger ifrån sig ger mig ståpäls och hela spelningen var fantastisk både låtmässigt, ljudmässigt och framträdandet av låtarna. Grym kväll!

Liknande artister

Sök vidare