First Aid Kit

First Aid Kit - Biljetter hos eventim.se

First Aid Kit är en svensk folk/popduo som består av systrarna Johanna och Klara Söderberg, födda 1990 respektive 1993. Duon släppte 2010 sitt första album "The Big Black & the Blue", vilket debuterade på plats 30 på den svenska albumlistan. 2011 turnerade systrarna i USA, och blev i samband med det kontaktade av White Stripes-sångaren Jack White, som ville att de skulle spela in en låt i hans studio i Nashville. I maj samma år meddelade First Aid Kit att de arbetade på nästa album tillsammans med producenten Mike Mogis från gruppen Bright Eyes. Albumet "The Lions Roar" släpptes i januari 2012, och titelspåret blev en väldigt populär singel. Systrarna fick ta emot Nordic Music Prize för bästa nordiska album 2012. Läs merBiljettalarm

Med Eventims biljettalarmsfunktion kan du bevaka artister och andra attraktioner; vi meddelar via e-post när vi har biljetter till evenemang som matchar dina intresseanmälningar.

Om artisten

Artistens biografi

First Aid Kit är en svensk folk/popduo som består av systrarna Johanna och Klara Söderberg, födda 1990 respektive 1993. Duon släppte 2010 sitt första album "The Big Black & the Blue", vilket debuterade på plats 30 på den svenska albumlistan. 2011 turnerade systrarna i USA, och blev i samband med det kontaktade av White Stripes-sångaren Jack White, ...
Läs mer

 •  
  First Aid Kit
    4.8 stjärnor, från 17 Fan reports
 • Malmö - Malmö Konserthus

  2013-02-08

  Magisk spelning från Tobias, 2013-03-01
  First Aid Kit var mycket bra. De var mycket bättre än jag trodde de skulle vara. Jag visste inte att de var så rockiga som de visade sig vara. De t.o.m headbangade som riktiga hårdrockare gör trots att de spelar och sjunger visor och country åt det lungnare hållet.
 • Malmö - Kulturbolaget

  2012-11-10

  Helt fantastisk spelning! från Pekka, 2012-11-13
  Om jag kunde ge spelningen 6 stjärnor av 5 hade jag gjort det!! Systrarna Söderberg var helt otroliga och det hela hade sin höjdpunkt då de bad publiken på klubben att vara tysta så de kunde spela och sjunga utan mikrofoner och förstärkare. Publiken gjorde givetvis som de sa och stämningen blev fantastisk, häftigt att höra deras röster helt utan hjälpmedel. I övrigt var Emmylou den bästa låten och jag hoppas att alla går och ser dessa underbara artister!
 • Malmö - KB

  2012-11-10

  Magiskt! från Annelie Bjelkholm Reijs, 2012-11-13
  De skönsjungande systrarna i First Aid Kit hade redan en plats i mitt hjärta, nu har de tagit det i belägring. Detta var min första, men definitivt inte sista, konsert med FAK. Konsertlokalen KB är ganska liten och var idealisk för en intim, nära konsertupplevelse. Jag betvivlar dock inte att First Aid Kit hade lyckats lika väl att trollbinda en publik på en stor arena tack vare deras närvaro och avväpnande, okonstlade sätt. Systrarnas röster smälte samman till en i fantastiska harmonier och deras melodiösa låtar gjorde sig bättre live än på skiva. Jag rördes till tårar åtskilliga gånger under kvällen. De starkaste nummerna var en avskalad Ghost town som framfördes utan förstärkare och mikrofon medan pupliken var andaktsfullt tysta samt covern America av Simon and Garfunkel som FAK nyligen framförde på Polarprisgalan. Det var en vacker stund och den bästa konsertupplevelse jag haft på flera år.

Sök vidare