Profil

First Aid Kit

Ridå upp: First Aid Kit på eventim.se

Välkommen till artistsidan för First Aid Kit på eventim.se. Profil för First Aid Kit utökas kontinuerligt: Här hittar du redan nu eller inom en snar framtid rapporter från fans, nyheter, nedladdningar, bilder och biografier.

BiljetTips - Bevaka dina favoriter!

Bevaka dina favoriter - Få besked via e-post om biljettsläpp till evenemang med dina utvalda artister!

Om artisten

Biografi

First Aid Kit är en svensk folk/popduo som består av systrarna Johanna och Klara Söderberg, födda 1990 respektive 1993. Duon släppte 2010 sitt första album "The Big Black & the Blue", vilket debuterade på plats 30 på den svenska albumlistan. 2011 turnerade systrarna i USA, och blev i samband med det kontaktade av White Stripes-sångaren Jack White, ...
Läs mer

 •  
  First Aid Kit
    4.8 stjärnor, från 20 Recensioner
 • Malmö - Baltiska Hallen

  2015-02-21

  Helt fantastiskt! från susanne, 2015-02-28
  Spelningen var över förväntan- vilka musiker systrarna är! De var rockigare live än vad jag hade trott, och för det får de ytterligare pluspoäng. Spelningen på Baltiska hallen är en av de bästa jag varit på.
 • Malmö - Baltiska Hallen

  2015-02-21

  +++++ från Karin, 2015-02-26
  Jag var med min man på konserten, han gillar First Aid Kit. Jag hade knappt hört dem alls så jag lyssnade in mig några dagar innan. Men vad jag blev överraskad. De var ju hur bra som helst. Det tyckte även min man. Nu lyssnar jag om låtarna och de har blivit så mycket bättre. Negativt är att tiden gick så fort så konserten kunde ha varit längre. / Karin
 • Malmö - Baltiska hallen

  2015-02-21

  First Aid Kit slutar aldrig imponera från Sandra, 2015-02-26
  Redan från första öppningslåten, The lions roar, sätter First Aid Kit standarden för hur bra deras musik är live. Det gav mig rysningar och det var så bra att jag nästan blev tårögd. Extra bonus för de snygga versionerna av Jack Whites hit Seven nation army och Love interruption! Trots att jag sett dem live 6 gånger tröttnar jag aldrig. Deras skivor blir bara bättre och bättre med åren och arrangemangen av låtarna lämnar verkligen ingenting att klaga på, plus deras fantastiska stämsång. Finns verkligen ingenting dåligt att säga om spelningen. Kanske att den var för kort.

Fortsätt till andra evenemang