First Aid Kit - Biljetter

First Aid Kit beger sig ut i Sverige i februari. Missa inte när de kommer till Baltiska Hallen i Malmö!

Ytterligare information ...

 • Var och när?

 • För mig och andra!

 • Eventim Community

Välj biljetter:

Boka biljetter
evenemangOrterDatum
Malmö
Baltiska Hallen
lö, 2015-02-21
19:30
 
Från 485,00 SEK
ticketdirect finns Biljetter
1 - 1 från 1
Presenteras av Kulturbolaget

First Aid Kits karriär är en framgångssaga få förunnat, från Myspace-demos och en YouTube-cover till utsålda turnéer världen över och hyllningar från alla håll. I februari nästa år ger sig Klara och Johanna Söderberg ut på Sverigeturné med stopp på Baltiska Hallen i Malmö den 21 februari.

First Aid Kit tog sin första steg 2007 när systrarna som tonåringar började ladda upp sin musik på Myspace, och "Tangerine" plockades snabbt upp av svensk radio och duon signades till The Knifes Rabid Records. Med en cover av Fleet Foxes "Tiger Mountain Peasant Song" året därpå blev bandet en succé även internationellt och sedan dess har det bara rullat på, och i dag kan de räkna artister som Patti Smith, Jack White och Conor Oberst från Bright Eyes som fans.

First Aid Kit släppte sin debut-EP "Drunken Trees" 2008 och följde upp den med debutalbumet "The Big Black & The Blue" 2010. Sedan dess har de släppt ytterligare två album; succén "The Lion’s Roar" 2012 och deras senaste album "Stay Gold" i våras, som möttes av hyllningar från en enad kritikerkår både på hemmaplan och internationellt. Med sin vackra och starka country-folk har First Aid Kit lyckats skapa fullständigt tidlös musik, lika hemma i sextio- och sjuttiotalets country som i dagens indievärld - med ett unikt sound och en egen röst, ledd av systrarnas otroliga harmonier.

Efter att ha tillbringat sommaren på Europas festivalscener – och på turné i USA, Australien och Japan – samt gjort bejublade besök i Stockholm och Göteborg under hösten är det äntligen dags för First Aid Kit att ge sig ut på vägarna i Sverige i februari. Miss inte när de kommer till Baltiska Hallen!

Åldersgräns: 13 år

Biljettförsäljningen via internet slutar kl 17:00 på evenemangsdagen.
Biljetter säljs på plats från kl 18:00 såvida evenemanget inte är utsålt, detta framgår på www.kulturbolaget.se
 •  
  First Aid Kit
    4.8 stjärnor, från 17 Fan reports
 • Malmö - Malmö Konserthus

  2013-02-08

  Magisk spelning från Tobias, 2013-03-01
  First Aid Kit var mycket bra. De var mycket bättre än jag trodde de skulle vara. Jag visste inte att de var så rockiga som de visade sig vara. De t.o.m headbangade som riktiga hårdrockare gör trots att de spelar och sjunger visor och country åt det lungnare hållet.
 • Malmö - Kulturbolaget

  2012-11-10

  Helt fantastisk spelning! från Pekka, 2012-11-13
  Om jag kunde ge spelningen 6 stjärnor av 5 hade jag gjort det!! Systrarna Söderberg var helt otroliga och det hela hade sin höjdpunkt då de bad publiken på klubben att vara tysta så de kunde spela och sjunga utan mikrofoner och förstärkare. Publiken gjorde givetvis som de sa och stämningen blev fantastisk, häftigt att höra deras röster helt utan hjälpmedel. I övrigt var Emmylou den bästa låten och jag hoppas att alla går och ser dessa underbara artister!
 • Malmö - KB

  2012-11-10

  Magiskt! från Annelie Bjelkholm Reijs, 2012-11-13
  De skönsjungande systrarna i First Aid Kit hade redan en plats i mitt hjärta, nu har de tagit det i belägring. Detta var min första, men definitivt inte sista, konsert med FAK. Konsertlokalen KB är ganska liten och var idealisk för en intim, nära konsertupplevelse. Jag betvivlar dock inte att First Aid Kit hade lyckats lika väl att trollbinda en publik på en stor arena tack vare deras närvaro och avväpnande, okonstlade sätt. Systrarnas röster smälte samman till en i fantastiska harmonier och deras melodiösa låtar gjorde sig bättre live än på skiva. Jag rördes till tårar åtskilliga gånger under kvällen. De starkaste nummerna var en avskalad Ghost town som framfördes utan förstärkare och mikrofon medan pupliken var andaktsfullt tysta samt covern America av Simon and Garfunkel som FAK nyligen framförde på Polarprisgalan. Det var en vacker stund och den bästa konsertupplevelse jag haft på flera år.

Om artisten

Artistens biografi

First Aid Kit är en svensk folk/popduo som består av systrarna Johanna och Klara Söderberg, födda 1990 respektive 1993. Duon släppte 2010 sitt första album "The Big Black & the Blue", vilket debuterade på plats 30 på den svenska albumlistan. 2011 turnerade systrarna i USA, och blev i samband med det kontaktade av White Stripes-sångaren Jack White, ...
Läs mer

Sök vidare

FanTickets

FanTickets finns tillgängliga!