Profil

Dying Fetus - Biljetter hos eventim.se

Dying Fetus är ett amerikanskt death metal-band. Bandet grundades 1991 i Upper Marlboro, Maryland i USA, av John Gallagher och Jason Netherton. Idag är Gallagher den ende medlemmen kvar från de första medlemmarna. Läs merBiljettalarm

Med Eventims biljettalarmsfunktion kan du bevaka artister och andra attraktioner; vi meddelar via e-post när vi har biljetter till evenemang som matchar dina intresseanmälningar.

Om artisten

Artistens biografi

Dying Fetus är ett amerikanskt death metal-band. Bandet grundades 1991 i Upper Marlboro, Maryland i USA, av John Gallagher och Jason Netherton. Idag är Gallagher den ende medlemmen kvar från de första medlemmarna.
Läs mer

 •  
  Dying Fetus
    4.5 stjärnor, från 8 Fan reports
 • Göteborg - Sticky finger

  2012-09-28

  Dying fetus + job for a cowboy från SkinMask, 2012-10-05
  Jag tyckte all gick underbart innan jag skulle se dom spela, biljetten, vakterna och folk på sticky finger, jag var tveksam om lokalen innan, men blev riktig förvånad och jäkla glad, ett minne för livet att se 2 mina favorit band, tack =) / Alexander
 • Malmö - Kulturbolaget (KB)

  2012-09-27

  Dödsmetall i absolut världsklass!!! :) från Mattias Ekborg, 2012-10-02
  Jag kommer förmodligen aldrig förlåta mig själv för att det tog så lång tid som 20 år och 7 album innan jag upptäckte helt fantastiskt brutala Dying Fetus!! Inte sedan Entombeds debut-album Left Hand Path har jag hört något som på samma sätt slår undan fötterna på en på samma sätt som Dying Fetus senaste album Reign Supreme gjorde när jag köpte skivan helt nyligen. Att sedan få se dem genomföra en tekniskt- och ljudmässigt perfekt spelning i min egen hemstad, precis efter att jag upptäckt bandet, känns nästan overkligt. Teknisk briljans i form av svårspelade och snygga gitarrpartier (kombinerat med sång; båda gitarristerna sjunger) blandat med tung-gung och smattrande baskaggar imponerade verkligen oerhört mycket! Turné-polarna Job for a Cowboy var också, precis som förväntat, ruskigt bra live och Revocation bjöd på en lite mer rörlig live-show med tekniska partier som spelade lite i samma liga som Petrucci och Satriani, men det förband som fångade min uppmärksamhet mest under kvällen var ändå första bandet ut: skotska Cerebral Bore, med en tjej på sång som fullkomligt growlade sönder allt som Corpsegrinder i Cannibal Corpse någonsin försökt sig på. Vilken sanslös röst!! Att sedan trummisen stod bakom merch-bordet och sålde tröjor och skivor direkt efter avslutat set visar verkligen på engagemang. Cudos! Hoppas samtliga band återkommer till Malmö väldigt snart, för det här var den bästa spelning jag varit på på åratal!
 • Malmö - Kulturbolaget

  2012-09-27

  Brutalt bra från Carl, 2012-10-01
  Riktigt kul att se bandet i en klubbmiljö, det var väldigt intensivt. Jävligt bra spelat och bra kontakt med publiken, vilket bl.a berodde på avsaknaden av stängsel framför scenen. De gjorde vad som krävdes för att få igång publiken och hade en mångsidig setlist med låtar man inte direkt trodde att de skulle spela. Att trummisen (Trey Williams) hoppade ner från scenen och tog ett snack med publiken efteråt visar på rent engagemang när de väl spelar här i Sverige.

Sök vidare