Profil

Ridå upp: Dying Fetus på eventim.se

Välkommen till artistsidan för Dying Fetus på eventim.se. Profil för Dying Fetus utökas kontinuerligt: Här hittar du redan nu eller inom en snar framtid rapporter från fans, nyheter, nedladdningar, bilder och biografier.

BiljetTips - Bevaka dina favoriter!

Bevaka dina favoriter - Få besked via e-post om biljettsläpp till evenemang med dina utvalda artister!

Om artisten

Biografi

Dying Fetus är ett amerikanskt death metal-band. Bandet grundades 1991 i Upper Marlboro, Maryland i USA, av John Gallagher och Jason Netherton. Idag är Gallagher den ende medlemmen kvar från de första medlemmarna.
Läs mer

 •  
  Dying Fetus
    4.5 stjärnor, från 8 Recensioner
 • Göteborg - Sticky finger

  2012-09-28

  Dying fetus + job for a cowboy från SkinMask, 2012-10-05
  Jag tyckte all gick underbart innan jag skulle se dom spela, biljetten, vakterna och folk på sticky finger, jag var tveksam om lokalen innan, men blev riktig förvånad och jäkla glad, ett minne för livet att se 2 mina favorit band, tack =) / Alexander
 • Göteborg - Sticky Fingers

  2012-09-28

  Total besvikelse från NaglFaar, 2012-10-03
  Banden spelade på tok för tidigt. Det stod att stället öppnade vid 19:30 och att banden gick på vid 20:00. När vi kom vid 22:30, vilket bara det är en sinnessjukt tidig ankomst till en spelning, så var det bara Dying Fetus kvar. De andra 3 banden var redan klara och förmodligen på väg hem. Om huvudbanden hade börjat vid 22-23 så hade allt vart i sin ordning. Det är den första spelningen jag har vart på i hela mitt liv som slutade så tidigt. 300 spänn för att få se ett band... det är lite saftigt. Men 4 stjärnor får Dying Fetus för sitt uppträdande. Laddat, snabbt som fan och givetvis stenhårt. Dom levererade precis efter förväntan.
 • Malmö - Kulturbolaget (KB)

  2012-09-27

  Dödsmetall i absolut världsklass!!! :) från Mattias Ekborg, 2012-10-02
  Jag kommer förmodligen aldrig förlåta mig själv för att det tog så lång tid som 20 år och 7 album innan jag upptäckte helt fantastiskt brutala Dying Fetus!! Inte sedan Entombeds debut-album Left Hand Path har jag hört något som på samma sätt slår undan fötterna på en på samma sätt som Dying Fetus senaste album Reign Supreme gjorde när jag köpte skivan helt nyligen. Att sedan få se dem genomföra en tekniskt- och ljudmässigt perfekt spelning i min egen hemstad, precis efter att jag upptäckt bandet, känns nästan overkligt. Teknisk briljans i form av svårspelade och snygga gitarrpartier (kombinerat med sång; båda gitarristerna sjunger) blandat med tung-gung och smattrande baskaggar imponerade verkligen oerhört mycket! Turné-polarna Job for a Cowboy var också, precis som förväntat, ruskigt bra live och Revocation bjöd på en lite mer rörlig live-show med tekniska partier som spelade lite i samma liga som Petrucci och Satriani, men det förband som fångade min uppmärksamhet mest under kvällen var ändå första bandet ut: skotska Cerebral Bore, med en tjej på sång som fullkomligt growlade sönder allt som Corpsegrinder i Cannibal Corpse någonsin försökt sig på. Vilken sanslös röst!! Att sedan trummisen stod bakom merch-bordet och sålde tröjor och skivor direkt efter avslutat set visar verkligen på engagemang. Cudos! Hoppas samtliga band återkommer till Malmö väldigt snart, för det här var den bästa spelning jag varit på på åratal!

Fortsätt till andra evenemang