Profil

Dropkick Murphys

Ridå upp: Dropkick Murphys på eventim.se

Välkommen till artistsidan för Dropkick Murphys på eventim.se. Profil för Dropkick Murphys utökas kontinuerligt: Här hittar du redan nu eller inom en snar framtid rapporter från fans, nyheter, nedladdningar, bilder och biografier.

BiljetTips - Bevaka dina favoriter!

Bevaka dina favoriter - Få besked via e-post om biljettsläpp till evenemang med dina utvalda artister!

Om artisten

Biografi

Dropkick Murphys är ett Boston-baserat band med irländska influenser, bildat 1996. De spelar ett slags blandning av Oi!, irländsk folkmusik och punk. Bästa benämningen på genren är Celtic punk, som även spelas av bland andra Flogging Molly och The Pogues. Dropkick Murphys låt I'm Shipping up to Boston spelas när Buffalo Sabres och New York Rangers ...
Läs mer

 •  
  Dropkick Murphys
    4.6 stjärnor, från 8 Recensioner
 • Malmö - Kulturbolaget

  2015-02-05

  Sväng, ös och röj med Dropkick Murphys från Christer S, 2015-02-10
  När Dropkick Murphys gästade Malmö och KB så bjöd bandet på sedvanligt ös och röj. Murphys Celtic punk med irländska influenser kom mer än väl tillrätta i denna härligt intima konsertlokal. Närheten mellan band och publik förhöjer alltid stämning och bandet lyckades alldeles förträffligt att få med publiken på noterna. Dropkick Murphys bjöd på låtar från hela deras digra skivkatalog till publikens förnöjsamhet. Det som höjer bandets dynamik än mer och ger extra krydda är växelsången mellan basisten Ken Kesey och sångaren Al Barr där man turas om att sjunga verserna i låtarna. Jag har sett Dropkick Murphys några tillfällen och blir aldrig besviken så ej heller denna februariafton på KB i Malmö.
 • malmö - KB

  2015-02-05

  klubbspelning som maximerar kontakten med bandet! från Emil, 2015-02-10
  Dropkick Murphys tar denna turné med sig band och musiker som spelar näst intill samma genre som de själva. En sådan uppvärmning inför deras irländska folkpunk är precis vad som behövs! Dropkick Murphys är som vanligt fruktansvärt energiska och driver publiken på ett sätt som inte är allt för vanligt, nämligen man får delta i akten! Mikrofonen flyger omkring i publiken, publiken får dela scenen med dem. När spelningen dessutom är på en liten klubb känns det som att man är väldigt nära bandet och andra fans som möts i ett rum där alla ha musiken gemensamt! Man är aldrig ensam på en sådan konsert, alla känner varandra! Det enda negativa är att ljudet inte får riktigt samma kvalité som det får på en större arena.
 • Malmö - KB

  2015-02-05

  Grym spelning. från Risberg, 2015-02-08
  Va på KB i Malmö och tittade på Dropkick Murphys den 5:e februari. Som vanligt levererade dom en energisk och tajt spelning på en klubb med bra ljud. Jag behövde knappt nån öl alls innanför västen för att dansa loss. The Mahones, som va ett av förbanden, va även dom bra. Kommer Dropkick tillbaka dit så är jag given där.

Fortsätt till andra evenemang