Dropkick Murphys - Biljetter

Dropkick Murphys - Biljetter

Massachusetts-bandet Dropkick Murphys återvänder till Malmö för en spelning på KB den 5 februari!

Ytterligare information ...

Prisöversikt

Boka biljetter
evenemangOrterDatum
Dropkick MurphysMalmö
Kulturbolaget
to, 2015-02-05
20:00
 
För närvarande ej bokningsbar
Information
1 - 1 från 1
Presenteras av Kulturbolaget:

Massachusetts-bandet Dropkick Murphys återvänder till Sverige. Med det hyllade åttonde albumet ”Signed and Sealed in Blood” har de återigen turnerat världen runt och kommer med sin unika mix av punk, hardcore och irländsk folkmusik äntligen tillbaka till Malmö för en spelning på KB den 5 februari!

I källaren under en frisörsalong i industristaden Quincy, Massachusetts, började medlemmarna i Dropkick Murphys på helgerna att repa in sina första alster. Efterhand kom folk ner och lyssnade, skaran växte, blev större och större och det hela ledde till att killarna började leta sig utanför grannskapets trygga famn på jakt efter ”riktiga” spelningar. Och det dröjde inte länge innan Tim Armstrong (Rancid) fick upp ögonen för dem och signade dem till Hellcat Records.

Deras energiska punkrock som flätats samman med traditionella irländska arrangemang och instrument har slagit an en ådra hos publiken som vuxit i takt med att bandet släppt med punkmått mätt galet framgångsrika album och turnerat mer än många andra. Att beskriva den energi som Dropkick Murphys skapar från en scen är omöjlig, det måste helt enkelt upplevas. Vi ses i februari!

Åldersgräns: 13 år
 •  
  Dropkick Murphys
    5 stjärnor, från 1 Fan report
 • Köpenhamn - Vega

  2012-01-29

  Strålande med mycket energi! från Christian, 2012-10-15
  Var och kollade Dropkick Murphys på Vega i Köpenhamn förra hösten, det var bland det bästa man kan tänka sig om man är ute efter bra drag och ösig konsert. Under hela spelningen så var det inte en enda lugn stund för återhämtning. Helt enkelt strålande bra!!!

Om artisten

Artistens biografi

Dropkick Murphys är ett Boston-baserat band med irländska influenser, bildat 1996. De spelar ett slags blandning av Oi!, irländsk folkmusik och punk. Bästa benämningen på genren är Celtic punk, som även spelas av bland andra Flogging Molly och The Pogues. Dropkick Murphys låt I'm Shipping up to Boston spelas när Buffalo Sabres och New York Rangers ...
Läs mer

Sök vidare