DragonForce - Biljetter

DragonForce - Biljetter

DragonForce åter i Sverige 2015! Babel i Malmö och Sticky Fingers i mars, Debaser Medis i april.

Ytterligare information ...

Prisöversikt

Boka biljetter

Observera!  Konserten i Malmö har flyttats till den 27 mars - på Babel

evenemangOrterDatum
Malmö
Babel
fr, 2015-03-27
19:30
 
Från 275,00 SEK
ticketdirect finns Biljetter
Göteborg
Sticky Fingers
må, 2015-03-30
20:30
 
Från 275,00 SEK
ticketdirect finns Biljetter
Stockholm
Debaser Medis
lö, 2015-04-04
21:00
 
Från 275,00 SEK
ticketdirect finns Biljetter
1 - 3 från 3
Presenteras av Kulturbolaget & Maloney Concerts

De melodiska powermetalkungarna i DragonForce är tillbaka! Senast bandet var i Sverige turnerade de med skivan "The Power Within". Nu har uppföljaren precis släppts, "Maximum Overload", och bandet är redo för att återigen ge sig ut på vägarna! Gör er redo för en orgie i gitarrsolon och blixtsnabb power metal. Den 27 mars gästas Babel i Malmö, den 30 mars Sticky Fingers i Göteborg och den 4 april är det dags för Debaser Medis i Stockholm!

Dragonforce startades av gitarristerna Herman Li och Sam Totman, sångaren ZP Theart, basisten Steve Scott, trumslagaren Didier Almouzni och keyboardisten Steve Williams 1999. I augusti släppte bandet sitt sjätte studioalbum "Maximum Overload". Som vanligt när det gäller DragonForce handlar det om svulstiga melodier och ett otroligt gitarrspel, alltid levererat i ett vansinnigt tempo.

När DragonForces låt "Through The Fire and Flames" inkluderades på Guitar Hero III: Legends of Rock exploderade bandets popularitet långt utanför de redan initierade och frälsta kretsarna, och låten har till dags dato spelats osannolika 64 miljoner gånger på Youtube.
 •  
  DragonForce
    4.4 stjärnor, från 9 Fan reports
 • Stockholm - Arenan (Fryshuset)

  2012-10-27

  Grymma! från Rasmus Eriksson, 2014-11-26
  Levererade otroligt bra folk säger dom inte levererar live riktigt skitsnack den bästa konserten jag varit på idolerna rockar fett!!!
 • Lund - KB Hallen

  2012-10-21

  Grym spelning från Tim, 2012-10-24
  Grymma som alltid. Nye sångaren en boost för bandet. Bra live Dåliga publik siffror , misstänker de flesta drog till Göteborg, då de biljetterna släpptes först.
 • Lund - Mejeriet

  2012-10-21

  Ösigt som fan! från Jesper H, 2012-10-24
  Uppslutningen avr riktigt dålig, vilket såklart är synd. Man fick inte riktigt den där konsertkänslan. Det kan ha berott på att det var en söndag kväll. Trots det så levererade Dragonforce! Det kändes som om de gav allt. Och tack vare Mejeriets scen så kunde man komma upp riktigt nära inpå dem. Jag blev lite besviken på den nya sångaren dock. Han lyckades inte riktigt producera de höga tonerna. De var alla oerhört ödmjuka och kom fram till scenkanten och gav alla fistbumps och high fives. På det hela taget: Bra framträdande trots dålig uppslutning!

Om artisten

Artistens biografi

DragonForce är en brittisk musikgrupp som spelar power metal. Bandet kallar sin genre extreme power metal. Det startades av gitarristerna Herman Li och Sam Totman, sångaren ZP Theart, basisten Steve Scott, trumslagaren Didier Almouzni och keyboardisten Steve Williams 1999. Li hade spelat i ett antal andra band, bland andra bandet Demoniac i London,...
Läs mer

Sök vidare

FanTickets

FanTickets finns tillgängliga!