Den Lyckliga Pessimisten - Biljetter

Biljetter till Den Lyckliga Pessimisten, 2017 Göteborg Duon Jan Bylund & Mattias Lundberg, i samarbete med Lorensb...

Ytterligare information ...

  • Var och när?

  • För mig och andra

  • Eventim Community

Välj biljetter:

Boka biljetter
EvenemangOrterDatum
Den Lyckliga PessimistenGöteborg
Lorensbergsteatern
ti, 2017-10-10
19:00
 
Från SEK 320,00
Print@Home biljetter finns  Biljetter
1 - 1 från 1

Information

Biljetter till Den Lyckliga Pessimisten, 2017 Göteborg
Duon Jan Bylund & Mattias Lundberg, i samarbete med Lorensbergsteatern, presenterar “Den Lyckliga Pessimisten”, en föreställning om optimistmaffian, självhjälpsböcker och hysterisk mindfulness. Trots positivt tänkande och fler lyckobringande mantran än någonsin är vi inte lyckliga hela tiden. Varför är det så? En underhållande föreställning som med lika delar psykologi och humor levererar träffsäkra analyser med hög igenkänningsfaktor!

Du tänker positivt, du upplever med alla sinnen och hemma dignar hyllorna av självhjälpsböcker. Ändå är du inte lycklig hela tiden. Livspusslet är fortfarande olöst, kometkarriären tog aldrig fart, och du glömde (igen) att använda alla sinnen när du åt din svettiga lunchsmörgås. Men ärligt talat, är det så farligt?

I den här humoristiska föreställningen gör Jan Bylund & Mattias Lundberg upp med “tänk positivt”-maffian. De får oss att inse att livet inte är så enkelt som optimisterna vill få oss att tro, och att det är helt okej. I stället för att köpa ännu en självhjälpsbok, lägg pengarna på något som gör att du har roligt och mår bra – på riktigt.

Mattias Lundberg är psykologen och författaren som med sitt rättframma sätt och skarpa åsikter inte drar sig för att tala om hur saker EGENTLIGEN ligger till.Jan Bylund är komikern och programledaren som med värme och finurlighet lyckas tvåla till de som hävdar att allt är möjligt bara "man tror på sig själv".

Fantastiskt roligt och tänkvärt
- Jeanette Åsemar, Verksamhetschef Attendo

Skolans ska främja elevers allsidiga personliga utveckling. Skolan bör vara hälsosam motvikt till de ständiga krav på självbekräftelse och upplevelser som förmedlas. Föreställningen "Den Lyckliga Pessimisten” ger ett viktigt, tänkvärt och underhållande inspel i denna diskussion. All personal som arbetar inom skolan borde se den, om inte annat så för att få ett gott och igenkännande skratt när optimistkonsulternas floskler och självhjälpanhängarnas tips avslöjas. Rekommenderas varmt!
- Malin Westling, skolchef Arjeplogs kommun

OBS! Praktisk information
Rullstolsplats bokas enbart i Lorensbergsteaterns biljettkassa 031-708 62 00.
Biljettpris: 320 kronor
Föreställningen är ca 1 timme och 50 minuter inkl paus..

Fortsätt till andra evenemang