Profil

David Batra

David Batra - Biljetter hos eventim.se

Biljettalarm

Med Eventims biljettalarmsfunktion kan du bevaka artister och andra attraktioner; vi meddelar via e-post när vi har biljetter till evenemang som matchar dina intresseanmälningar.

Om artisten

Artistens biografi

David Batra är en av landets mest populära ståuppkomiker och medverkar regelbundet i Parlamentet i TV4 och På minuten i Sveriges Radio. De senaste åren har han även deltagit i Roast på Berns i Kanal 5 och spelat programledare i SVT:s Morgonsoffan. David har dessutom sommarpratat i Sveriges Radio och skrivit tre böcker, däribland två böcker om lappa...
Läs mer

 •  
  David Batra
    4.5 stjärnor, från 2 Fan reports
 • Malmö - Palladium

  2012-11-10

  En skrattfest !! från Ulrika Lundin, 2012-11-15
  Det var en riktigt riktigt! rolig kväll på Palladium i Malmö som vi fick vara med om. Vi skrattade konstant i 1,5 timme och tiden gick alldeles för fort. David Batra är en fantastiskt begåvad kille på att underhålla. Så enormt glad över att vi åkte och såg honom. Kan verkligen rekommenderas !
 • Stockholm - Berns Salonger

  2009-09-01

  David Batra - Roast på Berns från Maria, 2010-10-19
  Just den gången jag befann mig på Berns var det Robert Gustafsson som satt i heta stolen. Batra är ändå den som hamnar i underläge direkt även om det inte är han som ska roastas av de andra komikerna. Han får smuts för sin längd och man skojar om hans ursprungliga arv. Det är ganska gött att garva åt, inte med just Batra av någon anledning. Men han bjuder på det och kommer tillbaka som skjuten ur kanon och slår hårt underifrån. Riktigt skoj och härligt när han kör sin indiska engelska! Jag gillarn!

Sök vidare