Profil

David Batra

Ridå upp: David Batra på eventim.se

Välkommen till artistsidan för David Batra på eventim.se. Profil för David Batra utökas kontinuerligt: Här hittar du redan nu eller inom en snar framtid rapporter från fans, nyheter, nedladdningar, bilder och biografier.

BiljetTips - Bevaka dina favoriter!

Bevaka dina favoriter - Få besked via e-post om biljettsläpp till evenemang med dina utvalda artister!

Om artisten

Biografi

David Batra är en av landets mest populära ståuppkomiker och medverkar regelbundet i Parlamentet i TV4 och På minuten i Sveriges Radio. De senaste åren har han även deltagit i Roast på Berns i Kanal 5 och spelat programledare i SVT:s Morgonsoffan. David har dessutom sommarpratat i Sveriges Radio och skrivit tre böcker, däribland två böcker om lappa...
Läs mer

 •  
  David Batra
    4.5 stjärnor, från 2 Recensioner
 • Malmö - Palladium

  2012-11-10

  En skrattfest !! från Ulrika Lundin, 2012-11-15
  Det var en riktigt riktigt! rolig kväll på Palladium i Malmö som vi fick vara med om. Vi skrattade konstant i 1,5 timme och tiden gick alldeles för fort. David Batra är en fantastiskt begåvad kille på att underhålla. Så enormt glad över att vi åkte och såg honom. Kan verkligen rekommenderas !
 • Stockholm - Berns Salonger

  2009-09-01

  David Batra - Roast på Berns från Maria, 2010-10-19
  Just den gången jag befann mig på Berns var det Robert Gustafsson som satt i heta stolen. Batra är ändå den som hamnar i underläge direkt även om det inte är han som ska roastas av de andra komikerna. Han får smuts för sin längd och man skojar om hans ursprungliga arv. Det är ganska gött att garva åt, inte med just Batra av någon anledning. Men han bjuder på det och kommer tillbaka som skjuten ur kanon och slår hårt underifrån. Riktigt skoj och härligt när han kör sin indiska engelska! Jag gillarn!

Fortsätt till andra evenemang