Profil

Dark Tranquillity

Ridå upp: Dark Tranquillity på eventim.se

Välkommen till artistsidan för Dark Tranquillity på eventim.se. Profil för Dark Tranquillity utökas kontinuerligt: Här hittar du redan nu eller inom en snar framtid rapporter från fans, nyheter, nedladdningar, bilder och biografier.

BiljetTips - Bevaka dina favoriter!

Bevaka dina favoriter - Få besked via e-post om biljettsläpp till evenemang med dina utvalda artister!

Om artisten

Biografi

Dark Tranquillity är ett melodisk death metal-band från Göteborg som grundades 1989. De anses, tillsammans med In Flames och At the Gates, vara en av de grupper som grundade musikstilen melodisk death metal(Även kallad Gothenburg Death Metal). Debutalbumet Skydancer gavs ut 1993. Dark Tranquillitys senaste fullängdsalbum, We Are the Void gavs ut i...
Läs mer

 •  
  Dark Tranquillity
    4.1 stjärnor, från 15 Recensioner
 • Malmö - KB

  2013-12-08

  Punish my heaven live helt jävla underbart från carl, 2013-12-13
  Bra ljud och väldigt bra låtval , Var tillräckligt mycket folk för att spelningen skulle kännas bra och ändå inte för många så det blir för trångt. Bra förband som överraskade positivt.
 • Malmö - KB

  2013-12-08

  Sveriges bästa live-band! från Ola, 2013-12-11
  Dark Tranquillity höll KB i ett järngrepp från början till slut, de är otroligt tajta och levererar tonvis av energi - det blir inte bättre än så här.
 • Malmö - KB

  2013-12-08

  Fullständigt fantastiskt från Sara, 2013-12-11
  Mysfaktorn på KB är hög, då man som publik kommer ända fram till scenen och kommer väldigt nära artisterna. Dark Tranquillity gjorde en fantastisk spelning, där man riktigt kunde se lyckan och glädjen i deras ögon under konserten. Deras energi smittade av sig och publiken höll ett bra tempo. Tyvärr var ljudet kanske inte det bästa men detta uppvägdes gott och väl av bra stämning och en stark låtlista.

Fortsätt till andra evenemang