Profil

Dark Tranquillity

Dark Tranquillity - Biljetter hos eventim.se

Dark Tranquillity är ett melodisk death metal-band från Göteborg som grundades 1989. De anses, tillsammans med In Flames och At the Gates, vara en av de grupper som grundade musikstilen melodisk death metal(Även kallad Gothenburg Death Metal). Debutalbumet Skydancer gavs ut 1993. Dark Tranquillitys senaste fullängdsalbum, We Are the Void gavs ut i februari 2010. Läs merBiljettalarm

Med Eventims biljettalarmsfunktion kan du bevaka artister och andra attraktioner; vi meddelar via e-post när vi har biljetter till evenemang som matchar dina intresseanmälningar.

Om artisten

Artistens biografi

Dark Tranquillity är ett melodisk death metal-band från Göteborg som grundades 1989. De anses, tillsammans med In Flames och At the Gates, vara en av de grupper som grundade musikstilen melodisk death metal(Även kallad Gothenburg Death Metal). Debutalbumet Skydancer gavs ut 1993. Dark Tranquillitys senaste fullängdsalbum, We Are the Void gavs ut i...
Läs mer

 •  
  Dark Tranquillity
    4.1 stjärnor, från 15 Fan reports
 • Malmö - KB

  2013-12-08

  Punish my heaven live helt jävla underbart från carl, 2013-12-13
  Bra ljud och väldigt bra låtval , Var tillräckligt mycket folk för att spelningen skulle kännas bra och ändå inte för många så det blir för trångt. Bra förband som överraskade positivt.
 • Malmö - KB

  2013-12-08

  Sveriges bästa live-band! från Ola, 2013-12-11
  Dark Tranquillity höll KB i ett järngrepp från början till slut, de är otroligt tajta och levererar tonvis av energi - det blir inte bättre än så här.
 • Malmö - KB

  2013-12-08

  Mäktigt, tungt och sjukt bra! från Julius, 2013-12-11
  Dark Tranquillity bjöd på en välplanerad och riktig bra spelning på KB i Malmö 8/12. En mix av några av de bästa låtarna från deras föregående skivor, samt de absolut bästa låtarna från senaste plattan Construct! Mixade låtar som den lugnare Therein och tyngre som Terminus (Where death is most alive) gjorde att konserten blev väldigt behaglig med massor av blandade känslor. Mikael Stanne är en perfekt frontman, han ger 110 hela tiden och han älskar publiken. Jag ska utan tvekan gå och se Dark Tranquillty fler gånger. Ett band man aldrig tröttnar på!

Sök vidare