Profil

Children of Bodom

Ridå upp: Children of Bodom på eventim.se

Välkommen till artistsidan för Children of Bodom på eventim.se. Profil för Children of Bodom utökas kontinuerligt: Här hittar du redan nu eller inom en snar framtid rapporter från fans, nyheter, nedladdningar, bilder och biografier.

BiljetTips - Bevaka dina favoriter!

Bevaka dina favoriter - Få besked via e-post om biljettsläpp till evenemang med dina utvalda artister!

Om artisten

Biografi

Children of Bodom är en ledande musikgrupp inom den finländska death metal-scenen (melodisk death metal). Bandet grundades 1993 i Esbo under namnet IneartheD. 1997 fick gruppen kontrakt med Spinefarm Records, men var tvungna att byta namn eftersom de redan hade ett kontrakt med ett mindre belgiskt skivbolag. Namnet Children of Bodom är härlett från...
Läs mer

 •  
  Children of Bodom
    4 stjärnor, från 10 Recensioner
 • Göteborg - Brewhouse

  2013-09-26

  Grymm spelning! från Alexander, 2013-10-07
  Snabba fantastiska gitarr solon i harmoni med underbar synth med blinkande ljus i takt. Grymm show av Children of bodom den här torsdagkvällen. Stort pluss till att de körde mycket gammalt material som vilket jag anser är deras bästa och även sätter ribban hur finsk melodiskdödsmetal skall låta då den är som bäst. Men får även ge ett pluss till deras nya material som var grymmt att höra live.
 • Göteborg - Brewhous Göteborg

  2013-09-26

  Grymt bra spelning!! från Martin Andersson, 2013-10-01
  Grymt bra spelning med grymt bra playlist där de hade massa gamla goa klassiker =) Publiken hjälpte till att liva upp stämningen så det kändes som man var på en större arena än man var på.
 • Göteborg - Brewhouse Göteborg

  2013-09-26

  Jättebra spelning från Kateryna Streliana, 2013-09-30
  Det var jättebra ljuda och atmosfär. Jag är glad, att jag var där. Alla grup var spelade mycket bra.

Fortsätt till andra evenemang