Profil

ZZ Top

Ridå upp: ZZ Top på eventim.se

Välkommen till artistsidan för ZZ Top på eventim.se. Profil för ZZ Top utökas kontinuerligt: Här hittar du redan nu eller inom en snar framtid rapporter från fans, nyheter, nedladdningar, bilder och biografier.

BiljetTips - Bevaka dina favoriter!

Bevaka dina favoriter - Få besked via e-post om biljettsläpp till evenemang med dina utvalda artister!

Om artisten

Biografi

ZZ Top är ett amerikanskt rockband med blues- och boogie woogie-influenser, bildat i Houston i Texas 1970. Medlemmar är och har varit sedan starten: Billy Gibbons på gitarr och sång, Dusty Hill på elbas och sång, och Frank Beard på trummor och sång. Både Gibbons och Hill brukar spela på Gibson och Gretsch. Gruppen började som ett traditionellt blue...
Läs mer

 •  
  ZZ Top
    3.8 stjärnor, från 35 Recensioner
 • Ystad - Öja Krog

  2012-07-23

  Fullt ös i Ystad! från Viktor Rygler, 2012-08-16
  Jag åkte till Ystad för att se på ZZ Top med en kompis och min mamma. Vi stod längst fram, och njöt av showen hela tiden :)
 • Ystad - Öja

  2012-07-23

  INGET FÖRBAND från Patrik, 2012-08-05
  ZZ-Gubbarna skötte sig, stämningen var på oxå på top :) Mkt folk & inramningen excellent med scen utan backdrop o bara vackra träd & fält bakom. Men var blev förbandet av? Hade verkligen sett fram emot Philip Sayce Live. Ingen ersatte. Har inte fått nån förklaring. Kasst!
 • YYstad - Öja slottsruin

  2012-07-23

  Gubbarna rockar!! från Tim Billgren, 2012-07-28
  Jag var på ZZ TOP vid Öja slottsruin utanför Ystad. Är lite av en en konsert nörd, och har sett Många artister!! Tyckte att ZZ TOP var strålande, enda klagomålet skulle isf vara att volymen var lite låg.. Annars var det en fantastisk kväll med en bra blandning av nya o gamla låtar!!

Fortsätt till andra evenemang