Welcome to Night Vale - Biljetter

Den 20 september kommer Welcome to Night Vale till Rival!

Ytterligare information ...

  • Var och när?

  • För mig och andra

  • Eventim Community

Välj biljetter:

Boka biljetter

Åldersgräns:  13 år

EvenemangOrterDatum
Welcome to Night Vale (US)STOCKHOLM
Rival
on, 2017-09-20
19:30
 
Från SEK 320,00
Print@Home biljetter finns  Biljetter
1 - 1 från 1

Information

FKP Scorpio presenterar:

Nu är det klart att skaparna bakom en av världens mest nedladdade podcasts ger sig ut på en ny Europaturné med sin hyllade liveshow och återkommer till Sverige!

Efter förra årets utsålda turné ”Ghost Stories” är Welcome to Night Vale tillbaka med en helt ny show – ”All Hail”. Precis som podcasten kommer liveföreställningen att bjuda på historier från den surrealistiska staden i den amerikanska öknen, levererade av den lokala radioprataren Cecil Palmer (spelad av Cecil Baldwin).

Med speciella gäster och livemusik är ”All Hail” en energisk historia för både inbitna fans och nykomlingar. Vi får följa favoritkaraktären, Glow Cloud, såväl som lokala väderprognoser och historier om mystiska ljusfenomen på himlen. Detta enastående manus fungerar lika bra som en fristående berättelse och som ett komplement till den ständigt föränderliga berättelsen om Night Vale.

Producenterna Joseph Fink och Jeffrey Cranor skapade podcasten Welcome to Night Vale 2012 och den blev genast en succé. Bara i Sverige laddades podden ner 250 000 gånger under dess första 50 avsnitt, och den har toppat iTunes-listor i flera länder som en av de mest nedladdade podcasterna i världen. Istället för att finansiera podcasten med annonser valde teamet bakom Night Vale att dra nytta av deras bakgrund inom scenkonst och ge sig ut på en turnerande liveshow världen över.

Sist de besökte Sverige sålde de ut Rival, så missa inte chansen att se Welcome to Night Vale när de återvänder till Stockholm och Rival den 20 september! Biljetterna släpps fredag 21 april på Eventim.se

Fortsätt till andra evenemang