Klubb Püssy a Go Go Stockholm

Klubben som riktar sig mot den bästa sortens rock, hårdrock och metal med tyngd på liveakter!
Klubb Püssy a Go Go Stockholm
Stora Nygatan 40, T-bana Gamla Stan,
111 27 Stockholm
SE

Spelplatsinformation

Klubben som riktar sig mot den bästa sortens rock, hårdrock och metal med tyngd på liveakter. Allt från 60-talsgarage till Black Metal. Allt fokus ligger på att hålla igång livescenen för musik.

Püssy a Go Go arrangerar mindre spelningar varje vecka på sitt eget ställe i Gamla stan, i källaren under baren The Liffey på Stora Nygatan 42.

Inga evenemang tillgängliga...

För närvarande finns det inga tillgängliga evenemang hos Klubb Püssy a Go Go Stockholm .

Klubb Püssy a Go Go Stockholm
5 (2 Recensioner)
Stämning
Akustik och sikt
Facilities
Parkering
Spelplatsens service

Recensioner av denna spelplats:

David Isberg, 2013-11-05
Scenen ngt låg och utbudet i baren tyvärr Spendrups industriella öl samt ngra sorter i mindre välskötta keanar ifrån deras Gotlands Bryggeri och ngn vederstygglig soppa ifrån Brutal Brewing. Vinet inte heller det i toppklass. Tur att människorna och musiken får en att strunta i det mindre bra. De har iaf försökt göra ngt bättre än Mariestad 50cl även om det inte når ända fram.
Mortuary Drape (2013-11-05) - Klassiker
Italienska Mortuary Drape bjöd på en vacker och romantisk afton i den satanistiska extremmetallens tecken. Sedan 1986 har de spelat musik så mörk med ett rituellt luciferiskt textinnehåll som får Ghost att verka som kyrkans barnkör. Extremt tight, väl arrangerat och mycket väl spelat bjöd dom ett fullsatt Püssy A GoGo på ett nedställt skåp som dår mången andra band att bli gröna utav avund. Helt klsrt en utav årets bästa spelningar.
Ed, 2013-04-09
Gösta Berlings Saga (2013-04-09) - Püssy leverera alltid!!
Som vanligt så oavsätt vilket band det är som tuggar i källaren av the liffey så får den stämningsfulla lokalen som drivs av tjejerna som kallar sig Püssy a go go en grym atmosfär! Lika så i detta fall, men jag fann inte GBS intressant men heller inte dåligt! Ljudet var mycket bra, med tanke på lokalen, ljuset var ytterst passande och man ser att grabbarna trivs med vad dom gör! Trots dessa faktorer fann jag mig inte uppsugen av musiken de levererade! Men kul att gå sett dom live!

Vägbeskrivning

Gatuadress: Klubb Püssy a Go Go
Stora Nygatan 40, T-bana Gamla Stan, 111 27 Stockholm